ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη, 25 Μαρτίου 2014

One night stand: Πέντε λόγοι για να πουν οι γυναίκες το μεγάλο «ναι»

one-night-stand-570
Το one night stand είναι μια υπόθεση που για τους άνδρες θεωρείτο πάντα εύκολη. Αν η κοπέλα είναι ωραία λένε ναι. Αν όχι τρέχουν να ξεφύγουν. Για τις γυναίκες όμως δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Πρώτα, έχουν να αντιμετωπίσουν τους ηθικούς φραγμούς που περισσότερο πηγάζουν από μέσα τους παρά από την κοινωνία και δεύτερον το κόλλημα τους με την υγιεινή και ότι δεν μπορούν εύκολα να το κάνουν εκείνη τη στιγμή όπου κι αν βρίσκονται. Η συντακτική ομάδα του Jenny.gr προτείνει στις γυναίκες 5 λόγους για να μη μπαίνουν σε ανώφελα διλήμματα και φροντίζουν για τη χαρά κάθε άντρα εκεί έξω.
Πολλές κοπέλες μπαίνουν στο δίλημμα να πω «ναι» ή «όχι»; Κι αν πω ναι θα με περάσει για εύκολη ενώ αν πω όχι θα με δει ως κοπέλα για σχέση. Το χειρότερο όμως είναι πως δεν είμαστε μόνο εμείς σ΄αυτό το δίλημμα αλλά και οι άντρες δεν ξέρουν τι θέλουν. Τέλος πάντων, εμείς απλά θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο γίνεται αντικειμενικές και πάντα στο προσγειωμένες στο εδώ και τώρα. Στο σήμερα. Για το λόγο αυτό παρουσιάζουμε 5 λόγους που λένε ότι και να πεις «ναι» δεν χάθηκε ο κόσμος.
Γιατί απλά:
Κάν” το για την εμπειρία. Η ζωή είναι μικρή για να τσακώνεσαι με τις κοινωνικές νόρμες που σε χαρακτηρίζουν εύκολη επειδή ίσως για πρώτη φορά στη ζωή είσαι σίγουρη για το τι θες.
Κάν΄το για τις ορμόνες. Πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανες σεξ; (γι΄αυτό σου λέμε πες ναι)
Κάν΄το γιατί δεν είσαι σε mood σχέσης. Αν δεν είσαι σε φάση για δεσμεύσεις γιατί δεν απολαμβάνεις τις μικρές χάρες της ζωής; Δεν έχεις ακούσει ότι εκεί βρίσκεται η ευτυχία;
Δείτε το υπόλοιπο στο Jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.