ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΑΕ Καρίτσας-ΑΕ Περίστασης 1-1 Πρωταθλήτρια η Περίσταση

 
Είχε πολύ κόσμο σήμερα στο Α΄ΔΑΚ στον αγώνα πλέι-οφ πρωταθλήματος της .....Α΄κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. 
Οι δυο σταθερότερες κατά γενική ομολογία ομάδες του πρωταθλήματος που τερμάτισαν αντίστοιχα στην 1η και 2η θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, αγωνίστηκαν σε ένα παιχνίδι το οποίο τελικά έληξε 1-1 και έδωσε τον τίτλο του πρωταθλητή στην ομάδα της Περίστασης.


Ο αγώνας σημαδεύτηκε από επεισόδια τα οποία αμαύρωσαν την εικόνα του τελικού που μέχρι εκείνο το λεπτό της ισοφάρισης της ΑΕΠ, ήταν ομολογουμένως ήρεμη και αντάξια της προσπάθειας που έκαναν οι δυο ομάδες όλη τη χρονιά.
Άς δούμε από την αρχή τις ακριβώς έγινε στο στάδιο της Κατερίνης. Μετά από ένα ανούσιο πρώτο 15λεπτο,  ΑΕΚ έδειξε ότι μπήκε αρχικά καλύτερα στο παιχνίδι στο 1ο μέρος. Ζήτησε το γκολ και κατάφερε να το πετύχει στο 25΄με τον Κατσιούλα, όταν βγήκε απέναντι στον Μπικιαρόπουλο και με όμορφο δυνατό πλασέ, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.
Το υπόλοιπο 20λεπτο κύλησε περίπου στο ίδιο μοτίβο με την ομάδα της Καρίτσας να δείχνει πιο αποφασισμένη και την ΑΕΠ να ψάχνει το ρυθμό της ώστε να φτάσει στην ανατροπή.
Στο 2ο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο βελτιωμένοι και αφού αρχικά ισορρόπησαν τον αγώνα, ζήτησαν με αξιώσεις το γκολ της ισοφάρισης και κατάφεραν να το πετύχουν με τον Παπαδόπουλο στο 75ο λεπτό, φέρνοντας τα επάνω κάτω.
Εκεί ξεκίνησαν τα παρατράγουδα στην κερκίδα με τον διαιτητή του αγώνα να διακόπτει το παιχνίδι, αφού άρχισαν από την κερκίδα να φεύγουν μπουκάλια προς τον αγωνιστικό χώρο. Οι φίλαθλοι των δυο ομάδων ήρθαν στα χέρια και τα χειρότερα αποφεύχθηκαν με τις φιλότιμες προσπάθειες των ψυχραιμότερων.

Όταν το παιχνίδι ξανάρχισε, η ΑΕ Καρίτσας πήρε τα ηνία του αγώνα και όπως ήταν λογικό, πίεσε για το δεύτερο γκολ που θα την έστεφε πρωταθλήτρια.
Δημιούργησε και έχασε κάποιες ευκαιρίες, με τον Μπικιαρόπουλο να λέει όχι όπου χρειάστηκε ενώ κάποιες προσπάθειες των τυπικά γηπεδούχων, δε βρήκαν το στόχο τους.
Έτσι έμεινε αυτό το 1-1 που έδωσε τον τίτλο στην ΑΕ Περίστασης η οποία από σήμερα μπορεί να προετοιμάζεται για τους αγώνες με τους πρωταθλητές των άλλων ενώσεων, ώστε να βγεί η ομάδα που θα παίζει στη Γ΄Εθνική από τον όμιλο στον οποίο θα συμμετέχει ως πρωταθλήτρια ΕΠΣ Πιερίας.
Την κόκκινη κάρτα αντίκρυσε ο Μπέης Γ. της ΑΕΚ, ενώ με δεύτερη κίτρινη αποβλήθηκε και ο Δημητρίου της ΑΕΠ.
Διαιτητής ήταν ο Πάνος Συμεωνίδης με βοηθούς τους Παντελή Κύφο και Γιώργο Θεοδώρου ενώ 4ος ήταν ο Νίκος Ντουράκογλου.

ΑΕ Καρίτσας: (Γιώργος Σκέντος) Πατρής, Κατσιούλας, Αετός, Τσιλιμίγκας, Μπουτογιάννης, Μπασμπανάς, Μπέης Γ., Κεπετζής, Καμπερίδης, Γιατζιτζόγλου.

Στην αποστολή ήταν και οι: Χαρέλας, Μπέης Β., Παπαστεργίου, Γκολέμας, Παπακώστας, Κωτούλης, Ζησιός.

ΑΕ Περίστασης: (Λάκης Τζιούτζιος) Μπικιαρόπουλος, Σιδηρόπουλος, Παπαδόπουλος, Δημητρίου Κ., Χατζής, Αλεξιάδης, Γεροντίδης, Σταματέλος, Κουσουρής Σάβ., Νικολαΐδης, Μυστρίδης.

Στην αποστολή ήταν και οι: Κουσουρής Π., Μαχαιρίδης, Μπουλούμης, Καλαϊτζίδης, Σιδηρόπουλος, Δημητρίου Β., Τριανταφύλλου.

http://pieriasport.blogspot.gr/