ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Τελικά, πόσο σεξ είναι αρκετό;

Τελικά, πόσο σεξ είναι αρκετό;


Το σεξ είναι τόσο σημαντικό, όσο η αναπνοή και το φαγητό. Μπορεί να είναι ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα σε ένα γάμο. Ωστόσο πόσο σεξ είναι αρκετό για να είναι όλοι ευτυχισμένοι;

Μία έρευνα έδειξε ότι το 13% των παντρεμένων ζευγαριών κάνουν σεξ λίγες φορές το χρόνο, το 45% μερικές φορές το μήνα, το 34% δύο έως τρεις φορές την εβδομάδα και το 7% πάνω από τέσσερις φορές την εβδομάδα . Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει μαγικός αριθμός στη συχνότητα που ένα ζευγάρι "πρέπει" να κάνει σεξ. Για να παραμείνει υγιής μία σχέση για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι δύο σύντροφοι θα πρέπει να γνωρίζουν τις σεξουαλικές ανάγκες του άλλου και να έχουν ως στόχο την κάλυψη αυτών των αναγκών .
 
Μία από τις βασικότερες αιτίες που τα ζευγάρια μειώνουν τη συχνότητα των επαφών τους, είναι η γέννηση του πρώτου παιδιού ή ακόμα και του δεύτερου και μερικοί δεν ανακάμπτουν ποτέ. Είναι σημαντικό για το ζευγάρι να είναι ειλικρινείς μεταξύ τους σχετικά με το πόσο σεξ πραγματικά θα τους ικανοποιήσει. Δεν υπάρχει καμία συχνότητα που να είναι λάθος. Το πρόβλημα είναι όταν οι επιθυμίες και οι ανάγκες του ζευγαριού, δεν ταιριάζουν. Όταν και οι δύο σύντροφοι είναι ευχαριστημένοι, τότε είναι αρκετό.

Διαβάστε περισσότερα από το faysbook.gr εδώ