ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΤΟ ΝΕΟ ,ΤΟ ΩΡΑΙΟ, ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ


Τo τελευταίο διάστημα και όχι μόνο είμαστε μάρτυρες μιας ξεδιάντροπης προσπάθειας  πολιτικών στελεχών, που  προέρχονται  κυρίως από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, να παρουσιαστούν ως απολίτικες και ακομμάτιστες παρθενογενέσεις, άνθρωποι που τόσα χρόνια υπηρετήσαν με νύχια και με δόντια το πέρασμα όλων των αντιλαϊκών πολιτικών μέσω της τοπικής διοίκησης (ελαστικές μορφές εργασίας ,διαθεσιμότητα, απολύσεις και  άλλα πολλά) παρουσιάζονται σήμερα ως κάτι καινούριο και φρέσκο. Τα παραδείγματα στην Πιερία είναι πολλά π.χ ο κ.Μακρίδης που είναι γέννημα θρέμμα της ΝΔ και  πιστός υπηρέτης των πολιτικών  που ακολουθούνται αυτά τα χρόνια στην τοπική διοίκηση και  όχι μόνο. Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι είναι εν ενεργεία περιφερειακός σύμβουλος που δεν έχει διαφοροποιηθεί στο παραμικρό με τις ακολουθούμενες πολιτικές από την περιφέρεια το διάστημα που μας πέρασε.
    Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα κοροϊδίας ,όμως, είναι η παράταξη που στηρίζεται από τον Σύριζα στον δήμο Κατερίνης .  Αφού έβαλαν για επικεφαλή έναν επί χρόνια κρατικοδίαιτο δημοσιογράφο, που, όσο η θεσούλα του ήταν ασφαλής, μας τα παρουσίαζε όλα καλά και ωραία και δεν δίσταζε να στηρίξει την διαγραφή αγωνιζόμενων δημοσιογράφων ,που είχαν το   “θράσος” να αντιστέκονται στις εφαρμοζόμενες πολιτικές .
Ξαφνικά αυτός ,και χωρίς καμία προϊστορία και συμμετοχή στο εργατικό –λαϊκό κίνημα , μόλις έτριξε η καρέκλα του, μας παρουσιάζεται ως ο μέγας αγωνιστής , ως το νέο και το καινούριο , τόσο νέο και τόσο καινούριο όμως, που δεν έχασε την ευκαιρία να ανοίξει την αγκαλιά του σε όλα τα ορφανά του ΠΑΣΟΚ ,που με περίσσιο θράσος μας παρουσίασε  με κείμενο στήριξης στο πρόσωπο του ο κ. ΓΙΑΝNΟΥΛΗΣ ,  στελέχη του ΠΑΣΟΚ γνωστά και μη εξαιρετέα στην πλειοψηφία τους και με “πλούσια δράση”  τα  προηγούμενα χρόνια .
Άλλωστε, όσο και να προσπαθεί ο ΣΥΡΙΖΑ να κρύψει, ότι μετατρέπεται σε  νέο ΠΑΣΟΚ και σε πολιτικές και σε μεθόδους, δεν χάνει ευκαιρία να αυτοδιαψευθεί.
Για αυτό λοιπόν ,καμία ανοχή ,καμία στήριξη στις δυνάμεις που υποτιμούν την νοημοσύνη μας.
Στις εκλογικές αναμετρήσεις που έρχονται, είναι αναγκαίο να εκφραστεί η αντίθεση του λαού στην πολιτική που τον καταδικάζει να ζει μόνιμα στην ανεργία και τη φτώχεια. Ιδιαίτερα σήμερα, σε συνθήκες βαθιάς κρίσης, πρέπει να ενισχυθεί η δύναμη εκείνη που μάχεται αταλάντευτα για τα δικαιώματά του και τη μόνη φιλολαϊκή διέξοδο.
Αρκετά πλήρωσε ο λαός τα ψέματα και τις υποσχέσεις των κομμάτων του ευρωμονόδρομου. Αρκετά τον μάτωσαν για την κρίση, τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων, την ένταξη και την παραμονή στην Ευρωπαϊκή Ένωση».
Ψηφίζουμε ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές, ψηφίζουμε τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις τοπικές εκλογές.
Για να δυναμώσει η λαϊκή αντίθεση, η εργατική - λαϊκή αντιπολίτευση στην ΕΕ, τις κυβερνήσεις που υπηρετούν το βάρβαρο και σάπιο σύστημα, για να ανοίξει ο δρόμος με το λαό πρωταγωνιστή των εξελίξεων.
ΡΟΥΤΣΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΑΜΑΤΕΑΣ Τ.Ε ΠΙΕΡΙΑΣ του ΚΚΕ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ με την ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ