ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΕΣΤΙΑ ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ
ΠΛ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 1
601 00 ΚΑΤΕΡΙΝΗ
Τηλ.:  6977 289170

Κατερίνη, 12 Απριλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΕΝ ΧΟΡΔΑΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΟΙΣ

   Θεωρείται από τις αξιολογότερες χορωδίες της Πιερίας -και όχι μόνο- η μικτή χορωδία της ΕΣΤΙΑΣ ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ Κατερίνης. Τούτες τις μέρες προετοιμάζεται για την παρουσίαση επετειακού προγράμματος με αφορμή τα 200 χρόνια από την ίδρυση της Φιλικής Εταιρείας σε πανηγυρικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 27 Απριλίου 2014 στην παλιά Βουλή των Αθηνών και στις 13 Σεπτεμβρίου 2014 στο Ναύπλιο στο Βουλευτικό, την πρώτη Βουλή των Ελλήνων.

     Εκδηλώσεις που τελούνται με την αιγίδα της Ελληνικής Βουλής και θα συμμετάσχουν επίσης οι χορωδίες Λιτοχώρου, Πύδνας - Κολυνδρού και Νέων Πόρων – Πλαταμώνα, καθώς επίσης σολίστ, αφηγητές και 15μελής ορχήστρα.

     Η μικτή χορωδία της Ε.Π.Μ. πραγματοποιεί τις πρόβες στην αίθουσα του συλλόγου με τις οδηγίες του καλλιτεχνικού διευθυντή Ευθύμη Μαυρίδη.


     Στυλοβάτης και υποστηρικτής του έργου και της εφορείας χορωδίας, ο πρόεδρος της Ε.Π.Μ. Κώστας Κωνσταντινίδης επισημαίνει : «Και αυτό το τμήμα της Εστίας μας εργάζεται παραγωγικά και αθόρυβα, παρουσιάζοντας σημαντικές επιτυχίες στον τομέα των μουσικών δρώμενων, απολαμβάνοντας παράλληλα την αποδοχή της κοινωνίας. Βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας για μια μεγάλη από κάθε πλευρά εκδήλωση, αυτή για τα 200 χρόνια της Φιλικής Εταιρείας, μαζί με άλλες τρεις αξιοθαύμαστες από το Νομό μας χορωδίες. Θεωρώ ότι θα ικανοποιήσουμε το φιλοθεάμον κοινό».