ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη : Όργια με ανήλικες στην Κύπρο: Άφαντη η 14χρονη - Κλείνει το τηλέφωνο στους αστυνομικούς


Τι οδήγησε τα δύο κορίτσια στα ναρκωτικά και την εκπόρνευση;

Θέμα χρόνου θεωρούσαν οι ανακριτές της πολύκροτης υπόθεσης οργίων με ανήλικες στην Κύπρο τον εντοπισμό της 14χρονης, η οποία πρόσφερε σεξουαλικές υπηρεσίες έναντι αμοιβής. Αστυνομικός εκπρόσωπος ανέφερε στο alithia.com.cy ότι εντοπίσθηκε ο αριθμός του κινητού τηλεφώνου της ανήλικης παρόλα αυτά όμως όταν κλήθηκε έκλεισε τη γραμμή.

Για την υπόθεση συνελήφθη ο γνωστός επιχειρηματίας της Κύπρου, Κωνσταντίνος Λευκαρίτης  και ο 35χρονος φίλος του Νίκος Νικολάου. Και οι δύο προφυλακίστηκαν για 6 μέρες μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες της αστυνομίας. Την υπόθεση κατήγγειλε στην αστυνομία 15χρονη η οποία είχε γνωριστεί με τον Νίκο Νικολάου στο Facebook. Όπως υποστήριξε, ο Νικολάου την απήγαγε και την πήγε στο διαμέρισμά του όπου τη βίασε.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στο ίδιο διαμέρισμα βρισκόταν και μια 14χρονη η οποία πρόσφερε σεξουαλικές υπηρεσίες έναντι αμοιβής. Ο Νικολάου, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, μετέφερε τις δύο ανήλικες στο σπίτι του 57χρονου Λευκαρίτη και εκεί ήρθαν σε σεξουαλική επαφή και με τον επιχειρηματία.

. Ο 57χρονος επιχειρηματίας αρνείται να απαντήσει στις ερωτήσεις των ανακριτών. Εξακολουθεί να νοσηλεύεται από την Πέμπτη που παρουσίασε αδιαθεσία, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, αυστηρά φρουρούμενος.

. Ο 35χρονος φίλος του υποστήριξε ότι ξεγελάσθηκε από την όψη των κοριτσιών, νόμιζε ότι ήταν μεγάλες και πως ό,τι έγινε, έγινε με τη θέληση τους.