ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Βρήκαμε την πιό όμορφη υποψήφια στην Ελλάδα ! Και είναι φυσικά Θεσσαλονικιά !


Επειδή ξέρουμε ότι δεν τραβάτε και μεγάλο ζόρι με τις εκλογές και στο λαό αρέσει ο χαβαλές των εκλογών (μόνο οι υποψήφιοι έχουν ζόρι), και σε κάθε εκλογική αναμέτρηση έχουμε την πασαρέλα των ωραίων γυναικών, μετά από ...κοπιαστική έρευνα και διαλογή, καταλήξαμε στο taxalia, στην ομορφότερη των εκλογών:

Μαρία Κοσματοπούλου
Σύμβουλος Επιχειρήσεων & Μάρκετινγκ
Υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλονίκης

Γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιά, στην ίδια διεύθυνση περισσότερο από 40 χρόνια. Κόρη της οικονομολόγου Έλλης Τσαουσίδου -Κοσματοπούλου, και του αρχιτέκτονα Δημήτρη Κοσματόπουλου. Μητέρα του οκτάχρονου Άκη Ιωαννίδη. 
Σπούδασα Νομική στο ΑΠΘ και Marketing - Management σε ιδιωτική σχολή, χώρος που τελικά με κέρδισε. Διευθύντρια ανώνυμης εταιρίας Marketing consulting για περισσότερο από 15 έτη. Δουλεύω ασταμάτητα πάνω από 20 χρόνια και συνεχίζω με το ίδιο πάθος και αγάπη. 
Η επαγγελματική μου πορεία μεταφράζεται σε συμβουλευτική επιχειρήσεων σε θέματα μάρκετινγκ και πωλήσεων με χειροπιαστά θετικά αποτελέσματα, πλήθος εισηγήσεων σε ενδοεπιχειρησιακά σεμινάρια γνωστών επιχειρήσεων και φορέων σε όλη την Ελλάδα, έρευνα, δημιουργία και ανάπτυξη νέων προϊόντων του κλάδου τροφίμων - ποτών, δεκάδες στελεχώσεις εταιριών και μελέτες marketing με έμφαση στην ανάπτυξη πωλήσεων, σχέδια οργάνωσης επιχειρήσεων, επιχειρηματικών διαγνώσεων και εξαγωγικής δράσης για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και επιμέλεια ενός πολύ μεγάλου όγκου εφαρμογών marketing επικοινωνίας και προώθησης πωλήσεων, σε όλο το φάσμα τους. 
Είμαι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, της Greenpeace, του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης και του ΣΥΣΕΠ (Σύνδεσμος Συμβούλων Επιχειρήσεων).

Y.Γ. Μην τολμήσει κανείς να μιλήσει για τοπικισμό ! Θα του κολλήσσουμε το ανέκδοτο στα μούτρα !

Και δυστυχώς η απομυθοποίηση..

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν άδοξα.
Αλλά όχι και τόσο άδοξα ρε Μαρία !
Η αναδημοσίευση μιας τέτοιας γελοιότητας, επιτρέπεται μόνο σε διανοητικά καθυστερημένους. Είναι δυνατόν δικηγόρος (!) και διευθύντρια marketing (!) να πιστεύεις ότι "ένα 5χρονο παιδάκι πάσχει από καρκίνο κι αν κάνεις κοινοποίηση της μούφας υα πάρει 0,45 ευρώ" !!!!!!!
Και 2 "φίλοι" σου, να κάνουν και κοινοποίηση αυτής της ηλιθιότητας;
Τέσπα, ας υποθέσουμε ότι είχες ιο στο facebook και αυτή η ηλιθιότητα ανέβηκε χωρίς να το καταλάβεις, γιατί αν το έκανες με τη θέλησή σου........Tragic !