ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

«Λύγισε» ο Ποικιλίδης…

«Λύγισε» ο Ποικιλίδης...

Πολύ άσχημη είδηση… Ο Παναγιώτης Ποικιλίδης δεν άντεξε. O Παναγιώτης έδωσε μεγάλη μάχη από χθες το πρωί, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει αυτή τη μάχη.
Λίγο πριν τα μεσάνυχτα οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένειά του ότι δεν κατάφερε να βγει νικητής απ΄ αυτή τη μάχη και έφυγε από τη ζωή.
Πολύ δύσκολη μέρα για όλους…
Στις 23:30 το βράδυ της Παρασκευής ο Ολυμπιονίκης λύγισε! Οι γιατροί έδιναν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Λίγο μετά τις 10 το βράδυ είχε υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία στον εγκέφαλο, αλλά όταν τον ανέβασαν και πάλι στην εντατική δεν άντεξε και έφυγε από κοντά μας.
Η κηδεία του Παναγιώτη Ποικιλίδη θα γίνει στις 4μμ στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρα στην Καλαμαριά.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ λίγο πριν τις 12:30 εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
“Σε βαθύ πένθος βρίσκεται η οικογένεια του ΠΑΟΚ, καθώς ο Παναγιώτης Ποικιλίδης δεν κατάφερε να βγει νικητής από την τελευταία, πιο δύσκολη μάχη του. Το Μέλος της Διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την εγχείρηση καρδιάς, στην οποία υποβλήθηκε, παρουσίασε επιδείνωση στην υγεία του και τελικά “έφυγε” σε ηλικία 49 ετών.
Συντετριμμένοι μετά την θλιβερή είδηση, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης και σύσσωμο το ΔΣ μετέφεραν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.
Ο Αγγελος Αναστασιάδης έγραψε στην προσωπική σελίδα του στο Facebook: ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ