ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Φάκελος μπούστο: Το θέμα δεν είναι πόσο έχεις, αλλά τι κάνεις με αυτό…

mpoysto-megalo-570
Το θέμα είναι το μπούστο, κορίτσια αλύτρωτα εκεί έξω, παραφράζοντας την έννοια του γούστου. Έχεις ή δεν έχεις, θα σου προτείνω πώς να το διαχειρίζεσαι. Άλλωστε, ας είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, ο σωστός ο άντρας, ο πρόστυχος , ο παντός καιρού και για όλα τα events, δεν θα σε επιλέξει γιατί έχεις μπούστο αλλά για το τι μπορείς να κάνεις μ’ αυτό.
Γράφει η... Σαλονικιά
Λατρεύω τις γυναίκες με μικρό στήθος, κατ’ εμέ είναι sexy, όχι με επιπρόσθετα μαξιλαράκια ή τεχνικές μεγέθυνσης αλλά με το προσεγμένο στυλ. Αν διαθέτεις, λοιπόν, μικρό ντεκολτέ, μπορείς να φοράς, άνετα και ανερυθρίαστα, στράπλες χρωματιστά μπλουζάκια με έμφαση στο λευκό, άνευ ή με στηθόδεσμο (who cares ή who needs one) καθώς και φορέματα ethnic ή μποέμ με βαθιά κοψίματα μπροστά ή τεχνηέντως κλειστά με ανοιχτή ευπρόσδεκτη πλάτη. Έχεις αυτόματα μεταμορφωθεί σε επιτομή του sex icon.
Τώρα αν έχεις όντως αξιοπρόσεκτο μπούστο που τραβάει βλέμματα , μη νιώθεις ενοχές. Ζήσε. Μην το τονίζεις υπερβολικά, μπορείς να τους ευνουχίσεις, το θέλεις; Όχι, το θέλεις; Προτίμησε τα αέρινα μπλουζάκια που αφήνουν νωχελικά ακάλυπτο τον ένα ώμο ή τα δετά στο λαιμό που θυμίζουν σταρ του Ιταλικού σινεμά.
Κορίτσια, σας θέλω σεξουαλικές, αισθησιακά επιβλητικές, όχι φτηνές απομιμήσεις.
Η Σαλονικιά είναι εδώ, μη νοιάζεσαι. Καλό μπούστο.