ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Χαμός στο Facebook με την φωτογραφία εγκληματία: Τρέλανε τις γυναίκες με τα μάτια του

egklimatias-IPA-570
Ένας 30χρονος μέλος συμμορίας στις ΗΠΑ συνελήφθη από τις Αρχές και μάλλον δεν φαντάστηκε αυτό που θα ακολουθούσε καθώς η φωτογραφία του από το Αστυνομικό Τμήμα τρέλανε το γυναικείο φύλο.
Ο νεαρός Τζέρεμι Μικς συνελήφθη στην Καλιφόρνια και κατηγορείται για παράνομη οπλοκατοχή και για συμμετοχή σε συμμορία. Μόλις το αστυνομικό τμήμα του Στόκτον έδωσε στη δημοσιότητα –και δη στο facebook και συγκεκριμένα στο προφίλ του Τμήματος- τη φωτογραφία του γοητευτικού άνδρα, άρχισαν τα απανωτά likes. Μάλιστα, πριν από λίγο είχαν φθάσει στα 57.849, οι κοινοποιήσεις τις 6.646 και τα σχόλια είναι 16.816 ενώ η φωτογραφία είναι ανεβασμένη στο Facebook περίπου 24 ώρες.
«Λατρεύω τα μπλε μάτια του», «Θα μπορούσε να γίνει ηθοποιός, μοντέλο. Πόσο κακές αποφάσεις έχει πάρει...», «Μαμά, ερωτεύτηκα έναν εγκληματία», «Θα γίνω η Μπόνι του, ας γίνει ο Κλάιντ μου…», αναφέρουν ενδεικτικά μερικά από τα σχόλια, η πλειοψηφία των οποίων τον χαρακτηρίζει «σέξι». Βέβαια, υπάρχουν και σχόλια ανδρών, οι οποίοι δε συμμερίζονται τον ενθουσιασμό των γυναικών για τη γοητεία του Μικς.