ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

* ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ" *


Και απορώ γιατί δεν την έχεις πουλήσει ακόμα. Και πώς και δεν έχεις πουλήσει και τα νεφρά σου ακόμα. Γιατί αυτά τα δισεκατομμύρια που διαβάζεις παραπάνω φιλαράκο δεν θα τα πάρουν από αυτούς που έχουν, γιατί αυτοί που έχουν είναι συμπτωματικά αυτοί που τους "χρωστάς" πανάθεμά σε, από εσένα θα τα πάρουν που δεν σου έχουν αφήσει φλέβα για φλέβα.
Και αν δεν μπορείς να καταλάβεις τα μεγέθη αυτών των ποσών ας σου δώσω ένα παράδειγμα: ΌΛΕΣ μαζί οι αποκρατικοποιήσεις που θέλουν να κάνουν σε βάθος 10ετίας (το 10ετές πλάνο προσδιορίζει μόνο το βάθος χρόνου, μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα πρέπει να ξεπουλήσουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ), Ο-Λ-Ε-Σ ανεξαιρέτως, ΑΝ πραγματοποιηθούν, θα αποφέρουν το ποσό των 20 διεκατομμυρίων, ποσό δηλαδή ικανό να αποπληρώσει τα χρέη ΜΟΝΟ μιας χρονιάς και ΜΟΝΟ για τα κρατικά ομόλογα!
Κοίτα και κάτι άλλο αν δεν έχεις ζαλιστεί σαν κοτόπουλο ακόμα. Έχουμε 2014. Η δόση για φέτος είναι διπλάσια από πέρυσι. Έτσι, γιατί μπορούνε. Όχι όμως μόνο γι' αυτό. Η δόση του 2015 ξαναπέφτει στα μισά (αν και παραπάνω από την δόση του 2013), σε μια χρονιά που θα έρχονται εκλογές και τα ποσά των δόσεων συνεχίζουν να πέφτουν για την επόμενη τετραετία . Η κλίκα των τραπεζών σε έχει μελετήσει πολύ καλά και ξέρει πόσο βραχυπρόθεσμο ορίζοντα σκέψης έχεις. Αφού σε έχει γονατίσει λοιπόν το 2014, το 2015 θα σου πει να ψηφίσεις πάλι σαμαροβενιζέλο γιατί κοίτα, ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ μια χαρά και μειώνουν με τις τιτάνιες προσπάθειές τους τις δόσεις! Και έτσι δεν διακινδυνεύεται μια επανάσταση από τον λαό και μια στάση πληρωμών προς τους δανειστές. Όποτε συνεχίζουν να σου ρουφάνε το μεδούλι (το αίμα έχει στερέψει προ πολλού) και εσύ νομίζεις ότι είσαι και μάγκας! Και μετά από μια 5ετία, τσάααακ, να σου ξανά η μεγάλη επίθεση. Ανελέητη και τεραστίων διαστάσεων, αντιστρόφως ανάλογη του μεγέθους της ικανότητάς σου να κατανοήσεις το δούλεμα που σου ρίχνουν.
Σταματάω προς το παρόν εδώ την ανάλυση γιατί, αν ξέρεις γράμματα και μπορείς και διαβάζεις τα παραπάνω έχεις πάθει ήδη τριπλό εγκεφαλικό. Όμως θα ξανάρθω για να σου πώ για τους όρους δανεισμού που περιγράφει παρακάτω το έγγραφο και το μη σταθερό επιτόκιο, ΚΥΜΑΙΝΟΜΕΝΟ δηλαδή, το οποίο καθορίζεται -μάντεψε-από-ποιούς- τους ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!
Φόρα τσίγκινο βρακί φιλαράκι, αρχίζουν και γδύνονται κοιτώντας σε λάγνα.
Και να θυμάσαι, ανεμίζοντας εθνικά σημαιάκια το πολύ-πολύ να διώξεις τα κουνούπια. Οι βρυκόλακες όμως σου πίνουν το αίμα. See you later.