ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΟΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ 6-1.«Βαρδάρης» ... έξι μποφόρ.


Συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις του τελευταίου καιρού και κυρίως την επιθετική ευστοχία του, ο ΠΑΟΚ..
πέτυχε ακόμα μια ευρεία νίκη, αυτή τη φορά για τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις. Οι «ασπρόμαυροι» στην πρεμιέρα του 11ου ομίλου στο Γιουρόπα Λιγκ επικράτησαν με 6-1 στην Τούμπα της Ντιναμό Μινσκ, χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερα προβλήματα. Παράλληλα έδειξαν με το ...καλημέρα ότι δικαίως μαζί με τη Φιορεντίνα θεωρούνται τα δύο φαβορί για τις θέσεις πρόκρισης, απέναντι στους Λευκορώσους και τη γαλλική Γκινγκάμπ. Ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός επιθετικά στο πρώτο 45λεπτο και ουσιαστικά... τελείωσε τον αγώνα αφού με κορυφαίο τον Αθανασιάδη, που πέτυχε χατ τρικ (12', 16', 28') και το αυτογκόλ του Νίκολιτς μόλις στο 3' πήγε στην ανάπαυλα προηγούμενος με 4-0. Παράλληλα και αμυντικά οι γηπεδούχοι δεν είχαν κανένα πρόβλημα, με τον Γλύκο να μένει επί της ουσίας θεατής στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Με την έναρξη της επανάληψης ο Παπαδόπουλος, που είχε μπει αλλαγή, ανέβασε τον δείκτη του σκορ (49') ενώ ο Τζανδάρης ήταν αυτός που έγραψε το τελικό αποτέλεσμα (88'). Για την Ντιναμό, που έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σίμοβιτς (64'), σκόραρε ο Νίκολιτς (80').

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Κατσικάς, Βίτορ, Ρατς (72' Σπυρόπουλος), Τζιόλης, Κάτσε, Τζανδάρης, Μακ (46' Παπαδόπουλος), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης (67' Γκολάσα)

Ντιναμό Μινσκ: Γκούτορ, Πολίτεβιτς, Κάρποβιτς, Μπανγκουρά, Βερετίλο, Βορόνκοφ (57' Φιγκουερέδο), Σίμοβιτς, Νίκολιτς, Ουντότζι (88' Ρασάντκιν), Στάσεβιτς, Ντζα Ντζεντζέ (33' Αντάμοβιτς).

    Στον άλλο αγώνα η Φιορεντίνα νίκησε την Γκινγκάμπ με 3-0. Η βαθμολογία: ΠΑΟΚ 3, Φιορεντίνα 3, Γκινγκάμπ 0, Ντ. Μινσκ 0.


http://www.rizospastis.gr/