ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Παραίτηση Κουκοδήμου | Οικονομικές δυσχέρειες των επιχειρήσεών του στην Κατερίνη, πίσω απο την παραίτηση

koykodimosss-thumb-large

Οι οικονομικές δυσχέρειες των επιχειρήσεών του στην Πιερία, φαίνεται ότι οδήγησαν τον Κώστα Κουκοδήμο στην παραίτησή του από την θέση του υφυπουργού Παιδείας. Στην επιστολή του προς τον υπουργό Παιδείας, ο κ. Κουκοδήμος αναφέρει ότι οι λόγοι της παραίτησης είναι «προσωπικοί και μόνον» αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιχειρήσεις του στην Κατερίνη αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, γεγονός το οποίο καθιστά απαγορευτική τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση.
«Με την επιστολή μου αυτή επιθυμώ να σας ευχαριστήσω θερμά για την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου με την εξαιρετικά τιμητική πρότασή σας να αναλάβω τα καθήκοντα του υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων. Προσωπικοί και μόνον λόγοι με υποχρεώνουν σήμερα να υποβάλω την παραίτησή μου από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων» αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Κουκοδήμος. Τονίζει δε ότι στηρίζει ως βουλευτής της παράταξης της ΝΔ το κυβερνητικό έργο και προσωπικά τον ίδιο τον πρωθυπουργό «στην τεράστια προσπάθεια για την ανάταξη της χώρας».
«O Kώστας Κουκοδήμος παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους. Χάνω έναν πολύτιμο πολιτικό ειδικά στα θέματα σχολικού αθλητισμού» δήλωσε μέσω Facebook ο υπουργός Παιδείας Α. Λοβέρδος. « Όταν ορκιστήκαμε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας του είπε: «Να προσέξεις τον σχολικό αθλητισμό». Ελπίζω στη βοήθεια του Κώστα από τη θέση του στη Βουλή των Ελλήνων.»