ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

O πρωθυπουργός παρουσίασε τον οδικό χάρτη της Ελλάδας, αλλά έλειπε ο Μπόμπολας...

Σαμαράς: Απογειωνόμαστε, με τη Μalaisian Airlines

Oπρωθυπουργός παρουσίασε τον οδικό χάρτη της Ελλάδας, αλλά έλειπε ο Μπόμπολας.

Γενικά ο οδικός χάρτης Σαμαρά είναι γεμάτος διόδια. Πληρώνεις παντού.

Οι εθνικές μπάσκετ και ποδοσφαίρου είναι οι μόνες εθνικές στην Ελλάδα στις οποίες δεν... έχουν μπει διόδια.
Ενα γέλιο, μα ένα γέλιο που έριξε η τρόικα όταν άκουσε για μείωση του πετρελαίου θέρμανσης 30%, άλλο πράγμα! Χα, χα, χα!
Απογειωνόμαστε, είπε ο Σαμαράς. Με τη Μalaisian Airlines. Το μόνο που δεν ξέρει, συμπλήρωσε, είναι αν θα συντριβούμε ή θα εξαφανιστούμε.
Αγκαλιάστηκαν Καραμανλής και Σαμαράς και έσπασαν πέντε σπόνδυλοι του πρωθυπουργού και τρέχει τώρα πάλι στους ορθοπεδικούς μετά την ισχιαλγία.
Κάθισαν πάντως δίπλα δίπλα και ο Καραμανλής έσπασε τη σιωπή του και γέλασε δυνατά, όταν ο Σαμαράς τού είπε ένα ανέκδοτο για τον ΕΝΦΙΑ.
Η συνέντευξη Βενιζέλου ήταν πάντως εντελώς αδιάφορη, γιατί δεν ήταν από κάτω ο Γ. Παπανδρέου να τον τρολάρει με διάφορα συνθήματα.
Εν πάση περιπτώσει, ο Βενιζέλος ένιωθε σαν στο σπίτι του. Στη Θεσσαλονίκη είχε ανακοινώσει το χαράτσι.
Πού τον θυμήθηκε τον Κριαρά στην ομιλία του ο Αντωνάκης; Παραλίγο να μιλήσει και για τον Αντώνη Βαρδή και να μοιράσει κυριακάτικες με τις κασετίνες των τραγουδιών του.
Συμπέρασμα: Αηδία έχει καταντήσει η επίσκεψη πολιτικών στη ΔΕΘ και οι πρώτοι που αντιδρούν είναι οι Θεσσαλονικείς. Ο Τερκενλής πλησίασε και είπε στον Σαμαρά ότι τους έχει πρήξει όλους, πιο πολύ και από τα τσουρέκια του.
Οποιος αρχηγός κόμματος δεν πάει στη Θεσσαλονίκη θα πάρει σίγουρα 95% στη Βόρεια Ελλάδα. Υπάρχει έτσι πιθανότητα να δούμε πρωθυπουργό μέχρι και τον Κουβέλη.
…………………………………………

153 οι τζιχαντιστές στην Ελλάδα
Οι χάκερ δεν σταματάνε. Τώρα χτυπάνε δικούς μας επώνυμους. Χτύπησαν μάλιστα την ιστοσελίδα του Ποταμιού και έκλεψαν το σακίδιο του Θεοδωράκη. Γι' αυτό θα πάει στη ΔΕΘ να αγοράσει άλλο.
Χάκερ και στον Λάκη Λαζόπουλο. Του έκλεψαν όλα τα σατιρικά κείμενα που ετοίμαζε για να σχολιάσει την Αννίτα Πάνια και όλα τα ηχητικά εφέ για τις κλανιές των γριών.
Η Μάνια Παπαδημητρίου ανήκει στο ΣΥΒΥΖΑ (κακοήθειες του Διαδικτύου).
Εχουν ξεσαλώσει ενδυματολογικά οι βουλευτίνες. Πιο πολύ και από το Bloomberg αναφέρεται πλέον σε αυτές το Playboy.
Παλιά είχαμε το βαθύ ΠΑΣΟΚ, τώρα τα βαθιά ντεκολτέ της Ν.Δ. Αν εμφανιστεί έτσι και η Βούλτεψη, θα το 'χουμε τερματίσει.
Στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη μετακίνηση βαθιών ντεκολτέ ever.
Πολύ φώναζε ο Ιάκωβος Φιλιππούσης στον δραματικό αγώνα Ελλάδας – Σερβίας. Πιο δυνατά όμως φώναζε ο Στραβελάκης για τον Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη.
Κλάψτε ελεύθερα. Ο Σταϊκούρας για λόγους οικονομίας κοιμήθηκε σε καναπέ στο Παρίσι και οι υπουργοί που πήγαν έμειναν νηστικοί, γιατί η τρόικα τούς έδινε μόνο πορτοκαλάδα (από πορτοκάλια).
Ε, όχι και 100 τζιχαντιστές στην Ελλάδα. Περισσότεροι είναι. Ψηφίζουν τα μνημόνια και παίρνουν τα κεφάλια των Ελλήνων. Συνολικά υπολογίζονται σε 153.
Διαγνωστικές εξετάσεις τέλος από σήμερα. Διάγνωση μόνο ότι τα έχεις τεζάρει.
………………………………………
 
Βρέθηκαν με άσπρη τούφα οι Καρυάτιδες, από την Παναγιωταρέα!
Θα το διαβάσατε το τρομερό (και πώς ζείτε ακόμα να με διαβάζετε) ότι η κ. Αννα Παπαγιωταρέα είναι επικεφαλής στις ανασκαφές της Αμφίπολης και δύο μήνες δεν έχει κλείσει μάτι. Ετσι εξηγείται και η εξαφάνισή της από την τιβί τόσο καιρό.

Η σωστή διατύπωση είναι ότι βρέθηκε ο τάφος της Αννας Παναγιωταρέα στην Αμφίπολη. Πιστοποιήθηκε ότι ήταν αυτή, γιατί βρέθηκε κολλημένη πάνω σε ένα παράθυρο του ΣΚΑΪ.

Γι' αυτό στην κλασική φωτό της Αμφίπολης ο Σαμαράς κοίταζε παράξενα. Εβλεπε μέσα αντί για τον Μεγαλέξανδρο την Παναγιωταρέα.

Το ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος» λέει ότι η Παναγιωταρέα κοιμάται στο Μουσείο. Οταν δεν κοιμάται, κάθεται κάτω από μία τέντα και σημειώνει ακατάπαυστα και μετά ξεκινάει ψαροεπιδρομές και κρεατοεπιδρομές στις ταβέρνες της περιοχής.

Το αγαπημένο της μενού είναι «Παϊδάκια Βουκεφάλας» και καραβιδόψιχα «Γοργόνα του Μεγαλέξανδρου».

Η Αννα Παναγιωταρέα είναι αρχαιολόγος, γιατί από την αρχαιότητα είναι προσκολλημένη στην προπαγάνδα της Ν.Δ. κι έτσι εξηγείται τώρα πώς είχε κερδίσει, χρόνια τώρα, την καθηγητική έδρα.

Λόγω της παρουσίας Παναγιωταρέα φυλάσσεται με τεράστιο αριθμό ΜΑΤ η Αμφίπολη. Από το βράδυ όλη η περιοχή θα φωταγωγηθεί, γιατί κοιμάται εκεί, όπως είπαμε, και να μην πλησιάσει κανείς και χαλάσει τον ύπνο της.

Της τελευταίας στιγμής: Εκπληκτικά ευρήματα. Βρέθηκαν δύο Καρυάτιδες με άσπρη τούφα στα μαλλιά τους.
…………………………………………

Μόνο από τη Βουλγαρία δεν χάσαμε

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – Γήπεδο «Καραϊσκάκης» και Σεβίλη- ΛΑΚΗΣ ΛΑΛΑΚΗΣ


Χάσαμε από τη Ρουμανία στο ποδόσφαιρο 1-0, χάσαμε από τη Σερβία στο μπάσκετ με καμιά εικοσαριά πόντους, από όλη τη βαλκανική χερσόνησο χάσαμε χθες. Μόνο από τη Βουλγαρία δεν χάσαμε, γιατί δεν την αντιμετωπίσαμε.

Δεν θα το πιστέψετε, αλλά βλέποντας αυτή την Εθνική νοσταλγήσαμε όλοι τον Τζιόλη, τον Γκέκα, τον Κατσουράνη και το μπουφάν του Σάντος.

Είμαστε κακοί. Με τη λήξη βγήκε σελίδα στο φέισμπουκ «ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ, ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ».

Οπως και στο Μουντιάλ, δεν μπήκαμε στο Μουντομπάσκετ στους 8. Αλλά τότε τουλάχιστον χάσαμε στα πέναλτι.

Στο μπάσκετ μόνο ο σπίκερ Φιλιππούσης στάθηκε στο ύψος του. Το καλύτερo που είπε είναι ότι «ο αγώνας δεν παίρνει δυσάρεστη τροπή, αλλά κακή». Επίσης «η κακιά βραδιά από την αρχή φαίνεται, όπως και το πρωί». Φιλοσοφημένο.

Γενικά ο αγώνας του «Καραϊσκάκης» δεν βλεπόταν, παρά μόνο αν τον μετέδιδε ο Ιάκωβος Φιλιππούσης.

Ο αγώνας έγινε με κενές κερκίδες, γιατί οι φίλαθλοι κατάλαβαν τι θα παρακολουθούσαν και δεν πήγε ούτε ένας στο γήπεδο.

Οχι, ήταν τιμωρημένο το «Καραϊ­σκάκης», γι' αυτό ήταν άδειο. Τιμής ένεκεν παρακολούθησαν τον αγώνα μόνο οι δύο Καρυάτιδες και οι δύο Σφίγγες. Αλλά οι παίκτες μας έπαιζαν σαν μούμιες.

Οι περισσότεροι βαριούνταν και δεν είχαν διάθεση να παίξουν, γιατί αγωνίζονται σε ξένες ομάδες και δεν τους ενδιαφέρει τι θα γίνει στην Ελλάδα.

Το μόνο κέρδος ήταν ότι έπαιξαν οι Διαμαντάκος – Μάνταλος και θα τους πουλήσουν οι Μαρινάκης – Μελισσανίδης 30 εκατ.

Η Ρουμανία ήταν πολύ καλή, γιατί είχε 7 δανεικούς παίκτες από τον Ολυμπιακό.

Ο Ρανιέρι δήλωσε ότι οι Ρουμάνοι είχαν έξι παιχνίδια στα πόδια τους, αλλά αυτός χρησιμοποίησε τον Μάνταλο που είχε μόνο ένα με τον Φωκικό. Ούτε ο Αναστασίου δεν τα λέει αυτά.

Του Λάκη Μπέλλου από efsyn, μέσω "Το Γρέκι"