ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Σταντ απ κόμεντι με τη Σοφία Βούλτεψη


Eκανα σελίδα στο φέισμπουκ «ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΤΕΨΗ. ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗ ΔΙΩΞΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ».

Ο λόγος είναι ότι κινδυνεύω να χάσω τη δουλειά μου. Τι κινδυνεύω; Τη χάνω αμέσως.

Παρακολούθησα σε βίντεο ένα πεντάλεπτο από τη χθεσινή συνέντευξή της στην Τσαπανίδου. Ποτέ άλλοτε κωμικός δεν έχει προσφέρει τόσο γέλιο. Η συνέντευξη έφθασε σε αδιέξοδο γιατί...
η κυβερνητική εκπρόσωπος δεν ήξερε τα θέματα! Και δεν μιλούσαν για τη NASA. Ερωτήσεις για την κυβέρνηση έκανε η Πόπη!

Στη σελίδα που έκανα λοιπόν έκαναν λάικ όλοι οι συνάδελφοί μου. Ο Θύμιος Καλαμούκης και ο Αποστόλης τηλεφώνησαν μάλιστα και είπαν ότι έχουν πέσει κι αυτοί σε κατάθλιψη για την περίπτωση που φύγει ή τη διώξουν τη Βούλτεψη και ότι σταματάει η «Ελληνοφρένεια» σε ραδιόφωνο-τηλεόραση.

Είμαι ευτυχής που έχω συνεργαστεί με φοβερούς κωμικούς. Με τον τεράστιο Χάρρυ Κλυνν πανζουρλισμός στο θέατρο στο τέλος της κάθε ατάκας. Με τη Σοφία ξεραίνεσαι όμως μόλις αρχίσει η φράση, δεν περιμένουμε στο τέλος να αμολήσει την ατάκα. Από την πρώτη λέξη ξεκαρδίζεσαι

Εχω λατρεία για την Αννα Παναγιωτοπούλου. Εκανε ένα φοβερό σκετς με τίτλο «Μωρ' τι είν' τούτο;» Νόμιζα ότι ήταν το καλύτερο διαχρονικά. Δεν πιάνει μία όμως μπροστά στον τρόπο που ερμήνευσε η Βούλτεψη το τελευταίο στάντ απ κόμεντι, ότι σηκώνεται το πρωί στις 6, βάφεται κ.λπ.

Τι σταντ απ, δηλαδή όρθια κωμωδία. Καθιστή κιόλας τα 'λεγε. Εμάς γκρέμισε από τις καρέκλες.

Λίγο από τον τύπο της πιάνει με τη θεατρική της τρέλα η Σοφία Φιλιππίδου. Σοφία η μία, Σοφία και η άλλη. Αλλά το στιλ που έχει η Βούλτεψη, δεν το έχει η εκπληκτική ηθοποιός. Με τίποτα.

Ενας μόνο ίσως μπορούσε να προσφέρει το γέλιο που μας δίνει απλόχερα η Βούλτεψη. Ο Σωτήρης Μουστάκας. Δυστυχώς όμως δεν υπάρχει πια αυτός ο τεράστιος ηθοποιός. Σίγουρα θα έπαιρνε τηλέφωνο να παίξει σκετς ντυμένος γυναίκα και να έλεγε την ιστορική φράση «Είναι έτοιμα τα μαλλιά μου;» και θα ξέραινε τον κόσμο, όπως η Σοφούλα μας.

Κι άλλοι, πολλοί σπουδαίοι ηθοποιοί, παλιοί και αυτής της φουρνιάς. Εξομολογούμαι ότι επρόκειτο να ξεκινήσουμε στο «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο» μια δουλειά με Γεννατά, Κατσούλη, Γαλίτη. Ε, με τη Σοφία Βούλτεψη ξεκινάγαμε.

Λοιπόν: πρώτον, να μην πέσει η κυβέρνηση με τον ψόφο εμπιστοσύνης. Δεύτερον, να μην παραιτηθεί η Βούλτεψη. Και τρίτον, να μην της δώσει κλοτσιές ο Σαμαράς, που είχε τη φοβερή έμπνευση να τη βάλει κυβερνητική εκπρόσωπο και να διευκολύνει τόσο πολύ τη δουλειά μας. Μείνε, Σοφία!
…………………………………………

Η ομιλία του Εθνάρχη Καραμανλή για τα 40 χρόνια

Ο Εθνάρχης και ιδρυτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής μίλησε βέβαια πρώτος στα γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας που γίνονται στη Συγγρού και είπε τα εξής:

«Ελληνίδες, Ελληνες. Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες.

Λυπάμαι πολύ βρε μπιπ, που με καλέσατε να μιλήσω στη Συγγρού. Καλά, ποιος μπιπ σκέφτηκε να έρθει στη Συγγρού το κόμμα που ίδρυσα εγώ; Τι είναι η Νέα Δημοκρατία; Μπιπ;

Λυπάμαι για το επίπεδό σας. Με φέρατε και μιλάω σε κάποιον Αδωνι, σε κάποιον Βορίδη, σε κάποιον Γιακουμάτο, σε κάποια Βούλτεψη, σε κάποια Καραμανλή. Εντάξει, αυτή τη συμπαθώ. Εχει το όνομά μου και βρίζει πιο πολύ από μένα.

Δεν περίμενα ποτέ να μιλάω για τα 40 χρόνια της Ν.Δ. με πρόεδρο τον μπιπ μπιπ μπιπ Σαμαρά. Το μόνο που μπορεί να κάνει αυτός είναι να μου φέρνει πίτσες να τρώω μαζί με τον Ανδρέα.

Ρε πού τον βρήκατε; Εχει καταντήσει τη Νέα Δημοκρατία ένα απέραντο φρενοκομείο. Για μένα έλεγαν «Ε- ε – ε – έρχεται». Σε αυτόν τον μπιπ μπιπ μπιπ μπιπ πρέπει να λένε «Ε- ε- ε- ε-έφυγε».

Βλέπω εδώ και τον ανιψιό μου τον μπιπ μπιπ μπιπ μπιπ μπιπ, τον μπουχέσα τον Κωστάκη. Ρε συ μπιπ μπιπ μπιπ μπιπ, ίδιος και απαράλλαχτος ι μπιπ. Πώς κυκλοφορείς έτσι; 140 κιλά σε άφησα, 240 σε βρίσκω ρε μπιπ.

Κι αυτό που λες ότι δεν σπας τη σιωπή σου, μας έχεις μπιπ τα μπιπ. Ρε μπιπ τα λεφτά ξέρεις να πας να τα παίρνεις στη Βουλή, ρε μπιπ μπιπ μπιπ μπιπ. Σου πετάω μια μπριζόλα, ένα σπληνάντερο κι ένα κοντοσούβλι και μια σαλάτα να φας. Πάρ' τα, μωρέ @@@@@@ μπουχέσα.

Ελληνίδες, Ελληνες. Δεν λέω τίποτα άλλο. Απαξιώ. Χαίρομαι τουλάχιστον που έπιασαν τον τρομοκράτη ο οποίος ήθελε να σας τη ρίξει με τη σχάρα. Θα πέταγε λέει και λουκάνικα στον Κωστάκη. Και χαίρομαι γιατί την μπόμπα ήθελα να σας την πετάξω εγώ. Ρε μπιπ μπιπ μπιπ μπιπ μπιπ μπιπ, δεν αξίζετε μία. Φάτε την μπόμπα. Πίσω και σας έφαγααααα, Ελληνίδες, Ελληνες.

ΜΠΟΥΟΥΟΥΟΥΜ!

Εντάξει, σας εξολόθρευσα όλους! Εκτός από έναν, που το περίμενα. Τον Μητσοτάκη!

- Ρε Μητσιτάκουλα τι κάνεις; Πότε θα σε δούμε, ρε μπιπ, επιτέλους πάνω; Εχουμε ωραία παρέα.

Κύριε πρόεδρε, θα περιμένετε πολύ ακόμα. Διατί να το κρύψωμεν άλλωστε;
…………………………………………………………………

Ενας τρελός, τρελός τρομοκράτης !

Τελευταία πληροφορία. Ο τρομοκράτης που συνελήφθη δεν είχε πάνω του μόνο αυτά τα ονόματα. Είχε και τον «Χρυσό Οδηγό».

Ολα τα λεφτά ήταν η «πρόβα τζενεράλε». Θα έκανε πρόβα, θα έριχνε και αν πετύχανε, θα την επαναλάμβανε και την άλλη μέρα.

Σίγουρα είναι τρελός ο τρομοκράτης. Εκανε κι άλλα. Εδινε τα κλειδιά του γκαράζ-γιάφκα να του τα κρατάει ο καφετζής δίπλα.


Δεν δίνουν ρέστα τα λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη, αν πας να βγάλεις εισιτήριο μέσα. Εγώ πλήρωσα τη διαδρομή Τούμπα- Καλαμαριά 10 ευρώ.

Υπάρχουν και χειρότερα. Ενας έβαλε 500άρικο και τα κράτησε όλα για 1,10 ευρώ εισιτήριο.

Το εισιτήριο αν το κόψεις έξω κάνει 1 ευρώ. Αν το βγάλεις μέσα έχει αυτόματο τόκο. Κάνει 1,10. Σαν τις συναυλίες. Αν βγάλεις πριν από μήνες το εισιτήριο κάνει 15 ευρώ. Αν πας απέξω, 20 ευρώ.

Ο Σαμαράς λέει ότι την κυβέρνηση Σαμαρά μπορεί να τη ρίξει μόνο ο Συμπιλίδης.

Χρυσοχοΐδης: «Στην Ελλάδα οι φτηνότεροι δρόμοι της Ευρώπης. Κόστος μόνο 5,5 εκατ. ευρώ το χιλιόμετρο». Μάλλον για τα διόδια μιλάει.

Ο τρομοκράτης είχε και απόκομμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» πάνω του. Αυτό δείχνει ότι είναι πολλοί οι τρομοκράτες. Η επιχείρηση ήταν συνεταιριστική.

Επίσης την προκήρυξη ο τρομοκράτης θα την άφηνε στον καφετζή.
…………………………………………………………………
twitter παίδες Ελλήνων

40+40 = 80 χρόνια Ν.Δ.


ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ
Θα φέρω τον Πάπα στην ψήφο εμπιστοσύνης.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
Κινδυνεύουμε από την παράγκα της τρομοκρατίας.

ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ
Αμάν πια με τους Ρομά! Γίναμε Ρομανία!

ΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ
Ανακάλυψη-έκπληξη. Βρέθηκε η κουζίνα του Μεγαλέξανδρου. Ιταλικού ρυθμού.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ
Ο τρομοκράτης που πιάσανε είχε πάνω του σακίδιο. Δεν είμαι εγώ.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
Εμαθα ότι οι περισσότεροι τρομοκράτες ήταν δανεικοί από άλλες οργανώσεις.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
Γκαφατζήδες μου φαίνονται οι τρομοκράτες. Πιο πολύ και από τους Μποτία – Ρομπέρτο.

Γ. ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ
Οχι μόνο από την Εστορίλ χάνουμε στην Ευρώπη, αλλά και από τη Λεξοτανίλ.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ
Θα είμαι κι εγώ στα γενέθλια. Μαζί με τον Εφραίμ.

ΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ
Πιο μεγάλη ανακάλυψη-έκπληξη. Βρέθηκε θύρα στην Αμφίπολη που επιβεβαιώνει ότι είναι τάφος. Σε λίγο θα ανακοινώσω αν είναι η Θύρα 7 ή η Θύρα 13.

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ
Λεφτά σε μουά.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
Καλά, γιατί με κουράζουν με άσκοπες ψηφοφορίες;

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
Μεταξύ μας, ψήφος εμπιστοσύνης σε αυτή την κυβέρνηση είναι σαν να δίνεις ψήφο εμπιστοσύνης στην άμυνα του Ολυμπιακού.

ΓΚΙΚΑΣ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ
Μπράβο μου. Κατασχέσεις σε βάρος του Ασύλου Ανιάτων αφήνοντας χωρίς φαγητό και φάρμακα περίπου 130 κατάκοιτους ασθενείς. Και φτου μου!

ΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ
Νέα τρομερή ανακάλυψη-έκπληξη. Βρέθηκε και το iPhone 6 του Μεγαλέξανδρου, αλλά έχει λυγίσει.

Του Λάκη Μπέλλου από efsyn