ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Απόλλων Ράχης-Μακεδόνες Πιερίων 1-2 HD 4η Γ' ΕΠΣ Πιερίας 2-11-14 Το γκολ της ανατροπής+οι ευκαιρίες



https://www.youtube.com/watch?v=YQim9X0dzQE&list=UU4ggft_huLMVMrdGGh38Iig

Toυ Κολίτση Νίκου

Αγχωτική νίκη με ανατροπή (2-1), πέτυχαν οι Μακεδόνες Πιερίων, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Ράχης, στο γήπεδο της Κάτω Μηλιάς, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας σ' έναν αγώνα ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών.
Εμφανώς ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησαν πλήρως και έχασαν μοναδικές ευκαιρίες για ν' ανοίξουν το σκορ, με τα δοκάρια δύο φορές να τους σταματάνε και με τους τυπικά γηπεδούχους, με πολλές αναγκαστικές αλλαγές, λόγω απουσιών, με διπλή ζώνη άμυνας ν' αμύνονται μαζικά. Δύο φορές όμως προειδοποίησαν και απείλησαν στις αντεπιθέσεις με τη δεύτερη από αυτές, κόντρα στη ροή του αγώνα, να είναι φαρμακερή, λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, με τον Κατή να σκοράρει και να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του.
Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε μέχρι την ισοφάριση για τους Μακεδόνες Πιερίων με τον Σιασιόπουλο. Από εκείνη τη στιγμή και μετά και κυρίως από τα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, όπου οι Μακεδόνες Πιερίων πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Καργιώτη και είχαν την ψυχολογία με το μέρος τους και το momentum του αγώνα, οι παίκτες του Απόλλωνα Ράχης έδειξαν χαρακτήρα, κέρδισαν τις προσωπικές μονομαχίες στο χώρου του κέντρου και  παρά το γεγονός ότι είχαν εκτεθειμένη την άμυνά τους στις ορέξεις των μεσοεπιθετικών των φιλοξενούμενων, δημιούργησαν προϋποθέσεις για γκολ και έχασαν ανεπανάληπτες ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν, τη στιγμή που οι ποδοσφαιριστές των Μακεδόνων Πιερίων προσπαθούσαν να διατηρήσουν το νικηφόρο αποτέλεσμα και να αυξήσουν το σκορ στις αντεπιθέσεις. Οι Μακεδόνες Πιερίων έχουν τα φόντα και με τη δύναμη πλέον της έδρας, μετά την έγκριση καταλληλότητας του γηπέδου τους, να πρωταγωνιστήσουν και να διεκδικήσουν την άνοδο, ενώ η αξιόμαχη ομάδα του Απόλλων Ράχης, με πλήρη σύνθεση, μπορεί να είναι ανταγωνιστική και υπολογίσιμη αντίπαλος για όλους.
Man of the match: Aναμφισβήτητα ο Σιασιόπουλος Νίκος από τους Μακεδόνες Πιερίων ξεχώρισε με την ηγετική φυσιογνωμία του και την εξαιρετική του εμφάνιση, ενώ πέτυχε και το γκολ της ισοφάρισης που ήταν η απαρχή για την αντεπίθεση και την ανατροπή.
Highlights: η εξέλιξη του αγώνα, ο αγωνιστικός ρυθμός, οι συνεχείς ανατροπές και οι μεγάλες ευκαιρίες που μπορούσαν ν' αλλάξουν κάθε στιγμή το αποτέλεσμα, το πάθος και η αγωνιστικότητα των παικτών των δύο ομάδων μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης
Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.