ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Με τέτοιο χέσ@μο πατόκορφα από τον εξώστη (VIDEO) ….με τους οπαδούς του να φωνάζουν «Αλήτη, προδότη, Σαμαρά», τι συναίνεση ζητάει ο Μητσοτάκης;

Οι «Μητσοτάκηδες» -επίτιμος και οικογένεια- καίνε τον Α. Σαμαρά ….με τις δηλώσεις τους στα ΜΜΕ και τις -ψεύτικες- εκκλήσεις τους για  εκλογή ΠτΔ ….δεν πείθει πλέον η φαμίλια ….το Τζάκι τους κοιτάνε να σώσουν.
Ο Π. Καμμένος και οι ΑΝ.ΕΛ. λένε ……….
…………
 ΌΧΙ ….στις «προκλητικές» παρεμβάσεις και ύποπτες νουθεσίες ….ιδίως από «επίτιμα» και παροπλισμένα πρόσωπα. 

=Ζητάει συναίνεση ο «εφιάλτης» (κατά Α. Παπανδρέου) της αποστασίας και ο «αρχιερέας» της πολιτικής όξυνσης ….υπήρξε πρωταγωνιστής σε όλες τις πολιτικές ανωμαλίες!

VIDEO:  «Αλήτη, προδότη, Σαμαρά»….




 
**** ΠΡΟΣΟΧΗ *** : ΤΟ VIDEO ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ. Ο UPLOADER ΤΟΥ VIDEO ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΥΜΒΕΙ.
 
[ Φτου-φτου-απήγανος.]
[<Ο ρίγανος κ ο απήγανος κι ο μονοπύρης, σκόρδαλος του βουρκολάκου βότανος> είναι μεγάλο ξόρκι..]
Ο Απήγανος «ξορκίζει» τις δηλητηριάσεις, τις αμοιβάδες και τα σκουλίκια των εντέρων. Τα φύλλα του έχουν μια ανυπόφορα δυσάρεστη μυρωδιά και ο λαός λέει, «ξορκισμένος σαν τον απήγανο»
Άλλα ονόματα: 
Ρήτη η βαρύοσμος
Σιδερόχορτο
Βρωμοπήγανος
Πήγαντο
Πεγάνι
Πηγάνι
Πηγουνιά
==Επικαιρότητα
Μία ώρα διήρκεσε η συνάντηση Μητσοτάκη-Καμμένου, η οποία ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι.
Το τετ α τετ πραγματοποιήθηκε μετά από παρέμβαση του επίτιμου πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος προσπάθησε να πείσει τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ για εθνική συνεννόηση, ωστόσο δεν τα κατάφερε, με τον Πάνο Καμμένο να λέει ότι «δεν θα δώσω το φιλί της ζωής σε Σαμαρά και Βενιζέλο».
Εξερχόμενος ο κ. Καμμένος είπε ότι «ο κ. Μητσοτάκης μου ζήτησε να βρεθεί μια λύση συναίνεσης πριν από τις εκλογές». Ωστόσο, όπως δήλωσε ο κ. Καμμένος, τέτοιου είδους λύση δεν μπορεί να βρεθεί πριν από τις εκλογές και επανέλαβε τη θέση του για προσφυγή στις κάλπες το συντομότερο δυνατό. Οι εκλογές είναι μονόδρομος «για να μην υπάρχει μία κυβέρνηση που θα πάει στην Ευρώπη και θα πέσει στα τέσσερα» τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.