ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015

Ακολουθεί πολιτική παραπλάνηση…


Με φόντο τις εκλογικές εξελίξεις θέλουμε δεν θέλουμε παρακολουθούμε τα τηλεοπτικά σποτ της ΝΔ με πρωταγωνιστή τον Σαμαρά. Το τρολάρισμα στα εν λόγω διαφημιστικά «πάει σύννεφο» αφού από μόνα τους προκαλούν ατελείωτο γέλιο, παρά κομματική συσπείρωση ή έστω πολιτική σκέψη. 

Από το πρώτο λεπτό προβολής των προεκλογικών σποτ της Νέας Δημοκρατίας, τα πληκτρολόγια των χρηστών των social media πήραν «φωτιά» με κωμικές παραφράσεις, οι οποίες ακόμη δεν λένε να...σταματήσουν .
Και πώς να γίνει διαφορετικά αφού οι καμπάνιες είναι γραμμένες στο γόνατο και οι δημιουργοί της δεν έχουν δώσει σημασία ούτε στα αυτονόητα… Όπως για παράδειγμα  αυτό που λέει ο απερχόμενος Πρωθυπουργός στο τελευταίο σποτ  «Εγώ ποτέ δε λέω ψέματα»… Μόνο η  φράση αυτή δεν μπορεί παρά να σου φέρνει στο νου ξανά τα αλησμόνητα Ζάππεια 1 και 2, αναγκάζοντας μάλιστα  την σκέψη σου να πει «μα καλά τι λέει ο άνθρωπος»! Και  το κακό δεν σταματά εκεί συνεχίζει, όταν λέει: «Τώρα μπορώ και εγγυώμαι» και: «Ό,τι υπόσχομαι εγώ, το δίνω»… αφήνοντας σε με ανοικτό το στόμα από το σοκ (!)… Από την πρώτη ημέρα διακυβέρνησης του ο άνθρωπος κυβερνούσε σε απευθείας σύνδεση με τα mail της τρόικας… Και λίγα λέμε.
Τραγική δε ειρωνεία αποτελεί και το γεγονός ότι λίγα 24ωρα πριν την κυκλοφορία του πρώτου σποτ, για τα γυρίσματα του οποίου χρησιμοποιήθηκαν νέοι, είχε… απαγορευτεί η συμμετοχή των 18άρηδων -τους οποίους όμως φορολογεί κανονικά- στις επερχόμενες εκλογές.
Μιχαλού από το Ποντίκι, μέσω "Το Γρέκι"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.