ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Noμίζατε ότι Θεοχάρη έχουν μόνον οι νεοταξίτες νεοφιλελεύθεροι μνημονιακοί; Αμ δε! Υπάρχει Θεοχάρης και στην "αντιμνημονιακή αριστερά", έχει ονοματεπώνυμο και τις καταθέσεις της σε τράπεζα του εξωτερικού!


Eμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Θεοχάρης
Αφού κάλεσε τους φτωχούς να σπεύσουν να πληρώσουν... ανεξάρτητα από την φοροδοτική τους ικανότητα, γιατί είναιπατριωτικό καθήκον και προσωπική επένδυση στο μέλλον, κι αφού την έκανε ρόμπα ο μνημονιακός υπάλληλος του ΠΑΣΟΚ, ότι έβγαλε τα χρήματά της στο εξωτερικό, τώρα απειλεί εκ νέου τους καταληστευμένους πολίτες η "αριστερή" κυρία Βαλαβάνη, αντί να στραφεί στους καναλάρχες και τους νταβατζήδες δημοσίων έργων που χρωστάνε όσα δεν πιάνει ο νους μας!
Ζήλεψε τον νεοταξίτη Θεοχάρη ή άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς;

Από το "PRESS-GR
Βαλαβάνη: Τελευταία ευκαιρία, κανένα έλεος σε όσους δεν ενταχθούν
Η νέα ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο είναι και η...
τελευταία ευνοϊκή ευκαιρία που δίνεται στους οφειλέτες, διαμήνυσε η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.
Τόνισε πως νοικοκυριά που μπορούν μεν να αποπληρώσουν τα χρέη τους αλλά αποφεύγουν να ενταχθούν στη ρύθμιση θα χάσουν οριστικά την ευκαιρία, ενώ παράλληλα προειδοποίησε πως για οφειλέτες που έχουν μεγάλα εισοδήματα και δε ρυθμίζουν τα χρέη τους, η κυβέρνηση "δε θα δείξει έλεος".