ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Που είσαι Ευτέρπη Κουτζαμάνη; Σε ύπνωση; Ο Μαρκόπουλος της ΝΔ σε λίστα επωνύμων με 5,5 εκ αδήλωτα... Θυμάστε τον αποστάτη "για ιδεολογικούς λόγους", όχι με χρηματισμό, των ΑΝΕΛ; Πότε αποκτήθηκαν οεοο;

Σχετικά:
Τους τελείωσε ΟΛΟΥΣ ο Πάνος Καμμένος! 25 εκ. ευρώ του ΚΕΕΛΠΝΟ στους φονιάδες δημοσιογράφους και καναλάρχες! Ντόρα... πόσα πήρε ο Σαμαράς για την αποστασία; Ο Καμμένος κάλεσε τη δικαιοσύνη για να πράξει τοκαθήκον της! Που είσαι Ευτέρπη Κουτζαμάνη, εισαγγελέας Αχρείου Πάγκου: Μόνον όταν τηλεφωνεί ο Σαμαράς για το ποιους να γαμήσουν οι δικαστές... τότε μόνον ακούς;
Γενναίος άνδρας ο Πάνος Καμμένος... έκανε αυτοκριτική που παραμένει ακόμη ο λύκος στη Γενική Γραμματέας Εσόδων! Στη φυλακή έπρεπε να βρίσκεται και 6 μήνες μετά τις εκλογές, παραμένει ακλόνητη!

Λίγοι πρόσεξαν ότι σε λίστα επωνύμων με αδήλωτα εισοδήματα ο Καμμένος ανέφερε στην σημερινή του ομιλία στη Βουλή ένανβουλευτή με 5,5 εκ που έφυγε από τους ΑΝΕΛ το 2013 και τα απέκτησε μετά.
Φυσικά πρόκειται για τον...
Κώστα Μαρκόπουλο που το 2013 έφυγε από τους ΑΝΕΛ για να προσχωρήσει στη ΝΔ.Το αδήλωτο χρηματικό ποσό όπως λέει ο Πάνος αποκτήθηκε από τον Μαρκόπουλο μετά την αποχώρησή του από τους ΑΝΕΛ.
Τάτσο,Τάτσο έρχεται η σειρά σου