ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Οι Έλληνες δεν πέφτουν στην παγίδα σας…

Οι Έλληνες δεν πέφτουν στην παγίδα σας… - MediaΤο πραγματικό τους προσωπείο σε όλο τους το μεγαλείο έδειξαν οι εταίροι μας στο Ευρωκοινοβούλιο … Μας είπαν μέσα στα μούτρα ότι δεν ενδιαφέρονται καθόλου για το αποτέλεσμα του ελληνικού δημοψηφίσματος. Το μόνο που τους νοιάζει είναι να τινάξουν στον αέρα τα σπίτια Ελλήνων, τα νοσοκομεία, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, τη γη και τα  όνειρα τους.
Είπαν δε σε όλους μας ότι δεν πρόκειται να κάνουν πίσω σε αυτά που θέλουν (ξεπούλημα εξαθλίωση και μιζέρια) με αποτέλεσμα για άλλη μια φορά η Ελλάδα να  βρίσκεται στο όριο μεταξύ υποταγής από τη μία και διακοπής…….
…….
αποπληρωμής του χρέους και εξόδου από την ευρωζώνη από την άλλη.
Οι δανειστές προτάσσουν μια πρωτόγνωρη πυγμή αδιαλλαξίας, αρνούμενοι να δουν πεισματικά την επιθυμία του ελληνικού λαού που θέλει μια συμφωνία που δεν θα βάζει φρένο στη λιτότητα, δεν θα προβλέπει ικανή ρευστότητα για την οικονομία και βαθιά διαγραφή του χρέους. Η απάντηση τους μάλιστα επ’ αυτού είναι ότι οι 18 χώρες της Ε.Ε. ενδιαφέρονται περισσότερο να μας πετάξουν έξω από την παρέα τους, πάρα να δουν το ζήτημα μας σε νέα βάση… Μην τρελαίνεστε όμως αδέρφια, οι Έλληνες δεν πρόκειται να «πέσουν» στην παγίδα σας.
Η λέξη «Υποταγή» –άλλωστε δεν είναι στο λεξιλόγιο του Τσίπρα, αλλά ούτε και το δικό τους!!! Και πως μπορεί να είναι άλλωστε  όταν πλέον και η κουτσή Μαρία  ξέρει ότι εδώ και 5 χρόνια η συνταγή που μας επιβάλατε το 2010 αύξησε το δημόσιο χρέος στο 177,1% του ΑΕΠ παρά τη διαγραφή σχεδόν 130 δις € το 2011. Την ίδια ώρα οι τράπεζες χρεοκόπησαν ( λόγω του PSI), ενώ τα χρέη του ιδιωτικού τομέα εκτοξεύθηκαν στα 300 δις €, εκ των οποίων τα 200 δις € είναι ληξιπρόθεσμα.
Το έχουμε δει κύριοι το έργο και δεν θα πάρουμε…
Το Ποντίκι