ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Σάκης Ελευθεριάδης: «Χωρίς τον Θόδωρο Παπαδόπουλο, δεν θα υπήρχε ο Ηρακλής»

Ο Σάκης Ελευθεριάδης μίλησε στον Arena fm και ανάμεσα στα άλλα τόνισε για το χαμό του φίλου του και πρώην συνεργάτη του Θεόδωρου Παπαδόπουλου:


Πάλεψε με γενναιότητα, δεν τα κατάφερε. Είμαστε στενοχωρημένοι για αυτήν την απώλεια. Ήταν ήρεμος άνθρωπος. Είναι δύσκολη μέρα.

Αν δεν υπήρχε ο Θόδωρος και η ΑΕ Ποντίων ο Ηρακλής θα ήταν ακόμα στο τοπικό. Όσο κι αν πονάει όσο και αν πολεμηθήκαμε γι’ αυτό από κάποιους δημοσιογράφους. Δικαιώνεται έστω και μετά το θάνατό του. Αυτή είναι η αλήθεια και προκύπτει από ντοκουμέντα.

Αφού τους έκλεισαν την πόρτα από ομάδες της Θεσσαλονίκης ήρθαν σε εμάς και έτσι έγινε. Ας θυμόμαστε τις ευχάριστες στιγμές. Παρά τα προβλήματα έδωσε ζωή και για δεύτερη φορά στον Ηρακλή με την επιλογή του Παπαθανασάκη. Κανείς δεν το ήξερε, πάλεψε και ο Ηρακλής αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ.

Καταστράφηκε οικονομικά, άλλες ήταν οι υποσχέσεις που έλαβε. Θα τα πούμε μια άλλη στιγμή . Πάντως αν δεν υπήρχε Θόδωρος Παπαδόπουλος δε θα υπήρχε σήμερα Ηρακλής. Κάποιοι του το αναγνώρισαν εν ζωή. Η μεγαλύτερη μάζα των φιλάθλων δεν του το αναγνώρισε ποτέ. Ό, τι έκανε για τον Ηρακλή, το έκανε με καλοσύνη.