ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Υπάλληλοι των δανειστών θα λειτουργούν το ελληνικό Κράτος – Αδίκημα η πολιτικοποίηση. ΔΙΑΒΑΣΤΕ..ΔΙΑΒΑΣΤΕ..

Δια νόμου το Κράτος θα σκοτώνει την Δημοκρατία..

Άλλοι θα είναι στην Βουλή 

και άλλοι θα είναι η πραγματική Βουλή!!!!!
Οι Βρυξέλλες χωρίς κανένα εμπόδιο συνεχίζουν να οδεύουν προς τον στόχο τους να καταστήσουν και Συνταγματικά την Ελλάδα ως αποικία. Η υπηρεσιακή κυβέρνηση Θάνου, δουλεύει ασταμάτητα το πρόγραμμα με το οποίο το Κράτος αποδεσμεύεται εντελώς από την οποιαδήποτε κυβέρνηση επιλέξει ο λαός, φτιάχνοντας ένα τεχνοκρατικό ναζιστικό μόρφωμα που θα διοικεί και θα ορίζει την ζωή των Ελλήνων αλλά και τα εθνικά θέματα.
Το πρόγραμμα αυτό είχε μπει μπροστά το 2012 με υπουργό τον κ. Μανιτάκη, ο οποίος και στην υπηρεσιακή………
………
κυβέρνηση έχει αναλάβει να το συνεχίσει μετά από εντολή που έλαβε από τις Βρυξέλλες μέσω προεκλογικής περιόδου.
Πατώντας στο Μνημόνιο 3, το οποίο έχει υπερψηφιστεί από την ελληνική βουλή, οι δανειστές θέτουν ως όρο να δημιουργηθεί μία ομάδα τεχνοκρατών, η οποία θα είναι πλήρως αποδεσμευμένη από την οποιαδήποτε εκλεγμένη δημοκρατικά κυβέρνηση πατώντας στην αιτιολογία ότι η…
κομματικοκρατία ήταν αυτή που έκανε το Κράτος δυσλειτουργικό και αυτό ήταν μία από τις κύριες αιτίες που η Ελλάδα μπήκε σε οικονομική κρίση.
«Διώχνουν» το πελατειακό κράτος, κρατάνε τους αυτουργούς
 
Ο κ. Μανιτάκης ήταν το κατάλληλο πρόσωπο να φέρει εις πέρας αυτό το αντιδημοκρατικό σχέδιο εφόσον ο ίδιος δήλωσε ότι δεν θεωρεί το μέτρο ως μνημονιακή δέσμευση αλλά τον χαροποιεί διότι ήταν μία εθνική ανάγκη. 
Κοροϊδεύοντας την κοινή γνώμη ο έγκριτος συνταγματολόγος υπουργός θέλει να πείσει ότι η πελατειακή σχέση που είχαν το κόμματα της εξουσίας θα σταματήσει με αυτό το μέτρο που σύντομα θα γίνει άρθρο του νέου Συντάγματος της Ελλάδας.
Ο υπουργός θέλει να πείσει ότι ο δικομματισμός του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ τα τελευταία 40 χρόνια έφερε την καταστροφή στο Κράτος με τις κομματικές τους επιλογές σε θέσεις κλειδιά του Δημοσίου την στιγμή που η ΝΔ (συμπεριλαμβανομένων των ΑΝΕΛ) και το ΠΑΣΟΚ (με ακόμα τρία κόμματα που είναι γεννήματά του, ΣΥΡΙΖΑ, Ποτάμι και ΔΗΜΑΡ) θα είναι αυτά που πάρουν και πάλι την διακυβέρνηση της χώρας από την 21η Σεπτεμβρίου.
Μετά την υπερκομματική κυβέρνηση που όλοι οι πολιτικοί «σωτήρες» διαφημίζουν για την εθνική σωτηρία, έρχεται και το υπερκομματικό Κράτος που θα έχει ως φύλακες τους ίδιους που με τις πελατειακές τους σχέσεις κατέστρεψαν την Ελλάδα.
Το επιχείρημα του κ. Μανιτάκη καταρρέει από τα ίδια τα γεγονότα. Όμως αυτό που διαφαίνεται είναι ότι τα τελευταία 40 χρόνια οι Βρυξέλλες όχι απλά γνώριζαν τις πελατειακές σχέσεις των κυβερνήσεων στην Ελλάδα αλλά τις ενίσχυαν συνειδητά, έκλειναν τα μάτια στις λαμογιές των κομματικών τους εργαλείων που δεν ήταν άλλα από το ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τα οποία μετά το 2010 διασπάστηκαν σε πολλά μικρότερα ως αναχώματα για την οργή του ελληνικού λαού.
Ήρθε, λοιπόν, η ώρα μετά από 40 και πλέον χρόνια οι πρώην εταίροι Ευρωπαίοι και νυν δανειστές να πάρουν στα χέρια τους τη διαχείριση του ελληνικού κράτους με δικούς τους υπαλλήλους τεχνοκράτες βάζοντας ως βιτρίνα δημοκρατίας τις κυβερνήσεις συνασπισμού κομμάτων που έφεραν τα άριστα αποτελέσματα καταστροφής της χώρας.
Το αγγελικό πρόσωπο των Ναζί

Με μεγάλη μαεστρία ο υπηρεσιακός υπουργός, κ. Μανιτάκης, κάνει την Κατοχική διακυβέρνηση της Ελλάδας να φαίνεται ως ένα ξεκαθάρισμα των λωποδυτών από το κέντρο λήψης και διαχείρισης αποφάσεων: «Δεν είναι δυνατόν να εξαρτάται από κόμματα και συνδικαλιστές ο δημόσιος υπάλληλος. Δεν είναι δυνατόν κάθε φορά που αλλάζει κυβέρνηση να αλλάζουν οι γενικοί γραμματείς των υπουργείων – είναι ζήτημα πολιτικής βούλησης – ή οι γενικοί διευθυντές να μην επιλέγονται με κριτήρια διαχειριστικής ικανότητας και στη συνέχεια να υπάρχει συνεχής αξιολόγηση με βάση την απόδοση».
Αυτό που δεν λέει όμως ο κ. Μανιτάκης είναι ότι η Ελλάδα του 2015 είναι μια χώρα με τρία επιβαλλόμενα Μνημόνια στην πλάτη της και οι δημόσιοι υπάλληλοι και γενικοί διευθυντές επιτροπών και υπουργείων δεν εκτελούν νόμους της Ελληνικής Βουλής, αλλά νόμους επιβαλλόμενων Μνημονίων. 
Επίσης, συνδικάτα τα τελευταία 5 χρόνια (εκτός από τα άκρως εντολευμένα και κομματικοποιημένα) έφεραν αντίσταση σε μνημονιακούς νόμους που έθιγαν τα εργασιακά τους δικαιώματα και την απάνθρωπη μεταχείριση όλων των Ελλήνων. Αυτές οι τακτικές σύμφωνα με τους δανειστές ήταν ένας λόγος που έφεραν πίσω τις «μεταρρυθμίσεις» και την «ανάπτυξη» της Ελλάδας κι ως εκ τούτου πρέπει να πάψουν. Έξω από το Κράτος οι επικίνδυνοι για το αποικιακό Κράτος.
Επίσης θεωρεί δημοκρατικό και εθνικά ηθικό ότι το σχέδιο για τους τεχνοκράτες, που θα πατάνε στους νόμους του μνημονίου και όχι στο ελληνικό σύνταγμα,  είναι φτιαγμένο αποκλειστικά από την γερμανική task force, από Γάλλους εμπειρογνώμονες και από εδώ και στο εξής θα έχει την σφραγίδα της ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας (!!!) για τις αναδιαρθρώσεις στην Ελλάδα.
Άκρως ηθικό και συνταγματικό υπάλληλοι των δανειστών να ορίζουν ποιοι θα εκτελούν εις βάρος του ελληνικού λαού τις τοκογλυφικές μεθόδους των δανειστών ως νόμους του ελληνικού κράτους.
Δίωξη πολιτικοποιημένων

Οι Έλληνες ψηφοφόροι μετά από αυτή την απίστευτη και απροκάλυπτη αποκάλυψη της υπηρεσιακής κυβέρνησης θα δώσουν την ψήφο τους σε μια κυβέρνηση που δεν θα έχει κανένα απολύτως δικαίωμα στην πραγματική διακυβέρνηση της χώρας παρά θα είναι μία βιτρίνα δημοκρατίας ενός ναζιστικού αποικιοκρατικού μορφώματος. 
Άλλοι θα είναι στην Βουλή 
και άλλοι θα είναι η πραγματική Βουλή. 
Με αυτό τον τρόπο η νομοθετική εξουσία καταργείται εφόσον το Κράτος τεχνοκρατών θα πρέπει να συμβαδίζει σύμφωνα με τους μνημονιακούς νόμους και τα νέα ισοδύναμα και όχι βάση των νόμων που ψηφίζονται μέσα στην Βουλή.
 
Απίστευτο ότι ξεκινά η υλοποίηση αυτού του αντισυνταγματικού Κράτους με πρωθυπουργό την κορυφή της ελληνικής Δικαιοσύνης, την πρόεδρο του Αρείου Πάγου, κ. Θάνου.
Ανατριχιαστική είναι η φράση του κ. Μανιτάκη για τις πολιτικές συνειδήσεις των υπαλλήλων του δημοσίου. Ανάμεσα στον κρατισμό ο υπουργός έβαλε και μία δικτατορική φράση που θυμίζει άλλες εποχές προ του 1940:
 «Υπερβολική πολιτικοποίηση». 
Αυτό είναι πέρα από την κομματικοκρατία και από τις πελατειακές σχέσεις κομμάτων και υπαλλήλων. Η «πολιτικοποίηση» και δε η «υπερβολική» είναι ένας από τους εχθρούς του νέου Κράτους της αποικίας Ελλάδα και πρέπει να παταχθεί για να μπορεί ως αποικία να έχει ελάχιστους πυρήνες αντίδρασης βάση ιδεολογιών που είναι αντίθετες με τον ολοκληρωτισμό.