ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Σουρεαλισμός, αλητεία, μας περνάνε για μεγάλους μαλάκες; Τρέλα! Βουλευτίνες Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ διαδηλώνουν κατά της πολιτικής (τους) για το λιμάνι! Μήπως ζούμε σε άλλη χώρα και δεν το ξέρουμε; Προκαλούν οι λινάτσες, οι ρόμπες ξεκούμπωτες κι αν αρχίσουν τα γιαούρτια... ποιος θα φταίει; Καθίστε στα βολευτικά σας προνόμια κι αφήστε τους "αριστερούς" αυνανισμούς!

Από το "PRESS-GR"

Και όμως συνέβη και αυτό! Στην κινητοποίηση ενάντια στην παραχώρηση εκτάσεων του Δημοσίου από τον ΟΛΠ που συνοδεύει την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου της εταιρείας, παρόντες ήταν...

..και μάλιστα στην πρώτη γραμμή της διαδήλωσης βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος!
Δηλαδή, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όπως η Εύη Καρακώστα και η Ελένη Σταματάκη -που διακρίνονται στις φωτό- διαδήλωσαν κατά των αποφάσεων που ψήφισαν!
Η ακόμα μεγαλύτερη ειρωνεία της ιστορίας, είναι ότι οι δύο βουλευτίνες (που έχουν αγώνες στην αριστερά του Πειραιά), ουσιαστικά «βάδισαν» μαζί με τον Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά… κατά του συντρόφου τους υπουργού Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα, ο οποίος επίσης έχει ψηφίζει τα ίδια και τα αυτά, αλλά… τώρα τα εφαρμόζει πιστά!
Μήπως ζούμε σε άλλη χώρα και δεν το ξέρουμε;