ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Απόψεις στο FB



Αποτέλεσμα εικόνας για paok fc
Σχετικά με το χθεσινό παιχνίδι. Δύο ομάδες που ολοφάνερο ήταν ότι παίζουν σε διαφορετικά πρωταθλήματα με άλλες ταχύτητες, άλλη φυσική κατάσταση, αλλά και άλλη ποδοσφαιρική παιδεία. Έβλεπες τον ΠΑΟΚ να αγκομαχά και η Ντόρτμουντ να ρολάρει. Μία Μερσεντές που απλά έχει τον αυτόματο πιλότο και με πολύ καλό λιπαντικό στην μηχανή η Ντόρτμουντ. 
Ο ΠΑΟΚ πήρε άριστα στον ανασταλτικό τομέα και δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε περισσότερα στον παραγωγικό τομέα, αφού για να παράγεις φάσεις και να κάνεις παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που έχει φοβερή κίνηση χωρίς την μπάλα θα πρέπει το όλο στήσιμο της ομάδας να γίνει για άλλο ευρωπαικό πρωτάθλημα, όπως προανέφερα. Ήταν φυσιολογικό λοιπόν το άριστα να το πάρουν οι ανασταλτικοί παίκτες.
Ο ΠΑΟΚ για ένα ακόμη ευρωπαικό παιχνίδι ΑΞΙΟΣ πρεσβευτής του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως επιτάσσει και η ιστορία του ! Φοβερή ομάδα η Ντόρτμουντ, συγχαρητήρια στον προπονητή της, κάνει έργο....αν και επιβάλλεται να κάνει μεταγραφές στα μπακ..
Ο κόσμος άριστος μέχρι το παιχνίδι, αν και προκλήθηκε από κίτρινα σκουλήκια ( γερμανικά ή ελληνικά δεν με ενδιαφέρει) και η όποια εισβολή οπαδών μετά το τέλος του ματς ήταν για να πάρουν αυτόγραφα από τους παίκτες...και φυσικά λόγω έλλειψης παιδείας, που πίστευαν ότι μετά το τέλος του ματς μπορούν να κάνουν βλαχομαγκιές ( αν τιμωρηθεί η ομάδα ας ετοιμαστούν για μεγάλο πόλεμο εκεί στην Παπαναστασίου και επιτέλους οι σύνδεσμοι ας βοηθήσουν αυτό τον Πρόεδρο)