ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2015

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ «ΠΡΑΚΤΟΡΑ» ΤΣΙΠΡΑ !! ΤΟ «ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ» ΕΧΕΙ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ.

5464564Ως είναι φανερό,εξαντλήθηκε η φοροδοτική   ικανότητα  των Ελλήνων.
Των οποίων αφ’ ενός μειώνονται ή μηδενίζονται(με μία πραγματική ανεργία άνω των 3.000.000 ανέργων) οι αποδοχές  τους.
Ενώ αντίθετα οι κατακτητές,  με τους εδώ υπηρέτες τους αυξάνουν τους ΕΝΦΙΑ τους, τους ΦΠΑ τους, ψάχνουν για τα γελοία ισοδύναμα τους, και μας σερβίρουν τις γελοίες απειλές του αριστερού,  κατά Ζουράρι και κατά Κλυν (!!!!),  Τσίπρα.
Απειλές, μέσω  αυτού του γελοίου «τρομοκράτη» υπηρέτη των κατακτητών.  Αυτού  του «ενθουσιώδους» «έξυπνου», του  επίδοξου «ληστή» των θυρίδων των τραπεζών και των στρωμάτων των σπιτιών.
Και τι φαίνεται να έχουν σχεδιάσει εν  όψει του αδιεξόδου της εγκληματικής τους οικονομικής πολιτικής «τους»;;  Δηλαδή των………….
εντολών των κατακτητών.
Το είπε ο νεοναζί (η παράδοση της χώρας του 2ου Παγκόσμιου Πολέμου συνεχίζεται)  νεοταξικός Λετονίσκοςμε τον βαρύγδουπο νεοταξικό τίτλο «αντιπρόεδρος της ΕΕ»που ήρθε να επιθεωρήσει τους εδώ υπηρέτες της κατοχής.  Που όλοι έκαναν ότι δεν το άκουσαν.
Που κάτι ανέφερε, αν δεν κάνω λάθος,  για κούρεμα καταθέσεωναν τα μέτρα κτλ δεν αποδώσουν κτλ.
Εξ άλλου κάτι παρόμοιο είχε προ καιρού δηλώσει (17 Μαρτίου 2015),  και ο έτερος αρχιμαϊντανός πράκτορας της νέας τάξης, ο Ντάισεμπλουμ («Βόμβα» Ντάισεμπλουμ για κούρεμα καταθέσεων στην Ελλάδα,http://www.tribune.gr/economy/news/article/122551/vomva-ntaiselmploum-gia-kourema-katatheseon-stin-ellada.html )
Και τι άλλο προειδοποιεί για αυτό;
Πρώτον το ότι capital control, εγκλώβισε τις καταθέσεις των Ελλήνων στις τράπεζες. Και φαίνεται  αυτός ήταν ο κύριοςτου σκοπός
Και δεύτερο, επειδή φοβούνται, ότι οι Έλληνες με μεταφορές με ebanking λίγων- λίγων σε άλλους λογαριασμούς στην Ελλάδα θα τα πάρουν σιγά σιγά στο σπίτι τους ή σε θυρίδες τραπεζών, άρχισε ο γνωστός «μαϊντανός» να απειλεί για τις θυρίδες και τα στρώματα.
 Έτσι μετά τη ληστεία των ομολόγων των ασφαλιστικώνταμείων και των ομολόγων των Ελλήνων ομολογιούχων, φαίνεται ότι θα ακολουθήσει και η ανωτέρω νέα ληστεία, από τους των πράκτορες του «μόνον  ευρώ» .
Στη συνέχεια και αφού δημεύσουν όλον τον Εθνικό και ιδιωτικό πλούτο των Ελλήνων(και την πρώτη κατοικία) θα  «κάνουν τη χάρη»  στον «επαναστάτη» τους, να του«επιμηκύνουν» την εξόφλησηΟΛΟΥ του ψευδούς τους χρέους.
Για να κτυπήσει προδοτικά τότε, δήθεν χαρμόσυνα τις καμπάνες της νεκρής μας χώρας. Ότι δήθεν μας έσωσε ο «αριστερός».
Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.