ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗ ΝΔ!


Μεγάλο εσωκομματικό -και όχι μόνο- ζήτημα εγείρει η περίεργη συμμετοχή του διευθυντή του ιδιαίτερου γραφείου του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κ. Βασίλη Τρίκα, στις εσωτερικές διεργασίες της ΝΔ για την ανάδειξη αρχηγού της, ο οποίος, σύμφωνα με τις φωτογραφίες-ντοκουμέντα που αποκαλύπτει το RedPepperNews.grέδωσε το παρών στο εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στο Χαϊδάρι (δημαρχείο), εγγράφηκε μέλος του κόμματος και ψήφισε!
Πέρα από το ότι οι κ. Πάνος Καμμένος και Βασίλης Τρίκας θα πρέπει άμεσα να απαντήσουν και να διευκρινήσουν αν ήταν εις γνώση του προέδρου των ΑΝΕΛ η ενέργεια αυτή, μένει να δούμε αν ο πρώτος θα καρατομήσει τον δεύτερο από ………
τη θέση του διευθυντή του ιδιαίτερου του γραφείου, όπως κι αν θα προχωρήσει και στη διαγραφή του.
Ακόμη ζήτημα προκύπτει και στη Νέα Δημοκρατία από τη συμμετοχή του κ. Τρίκα στη ψηφοφορία, καθώς θα πρέπει να υπάρξουν διασταυρώσεις πλέον και με όλα τα άλλα κόμματα για το αν συμμετείχαν και ψήφισαν μέλη τους στην εκλογή νέου προέδρου του «γαλάζιου κόμματος», κι αν αυτό συνιστά αλλοίωση ή όχι του αποτελέσματος.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, προέχει να πάρουν θέση επί του θέματος τόσο η ηγεσία των ΑΝΕΛ, όσο και η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας,  αλλά και ο ίδιος ο κ. Τρίκας, ο οποίος επιβάλλεται να δώσει εξηγήσεις για την ενέργεια του.
Βασίλης Τρίκας-logoΕκτός κι αν έχει ήδη παραιτηθεί από διευθυντής του ιδιαίτερου γραφείου του κ. Καμμένου, καθώς και από μέλος των ΑΝΕΛ, κάτι που όμως δεν έχει γίνει γνωστό, εγκαίρως και δημοσίως…   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.