ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΗΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑΣ ΤΟΥ… ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Βενιζέλος: Ισως υπάρξουν κοινοβουλευτικές εξελίξεις τις επόμενες μέρεςΣτο ενδεχόμενο κοινοβουλευτικών εξελίξεων μετά και την αποψινή προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή, για την πορεία των διαπραγματεύσεων, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, στη διάρκεια του χαιρετισμού που απηύθυνε στο 10ο συνέδριο του κόμματος.
Ο κ.Βενιζέλος κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι ζήτησε, επιτέλους, να ενημερώσει τη Βουλή, όμως μετά το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις και δήλωσε πως η αποψινή παρουσία του στη Βουλή θα είναι η τελευταία με ………
……..
την ιδιότητα του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, εκτός κι αν υπάρξουν κοινοβουλευτικές εξελίξεις τις επόμενες μέρες.
«Το συνέδριο βρίσκει δυστυχώς όχι μόνο την κυβέρνηση, αλλά και τη χώρα την ίδια σε αδιέξοδο, τέσσερις μόλις μήνες μετά τις εκλογές. Η συγκυρία είναι βαριά και κρίσιμη. Σήμερα ο κ. Τσίπρας ζήτησε επιτέλους να ενημερώσει τη Βουλή μετά το αδιέξοδο, ενώ δαπανήθηκε πολύτιμος εθνικός χρόνος με τη χώρα στριμωγμένη με την πλάτη στον τοίχο.
Σε λίγη ώρα θα ακούσουμε την εισήγηση του κ. Τσίπρα και θα απαντήσω στη Βουλή», είπε ο κ. Βενιζέλος και πρόσθεσε: «Αυτή είναι κατά πάσα πιθανότητα, εκτός εάν έχουμε τις επόμενες μέρες σημαντικές κοινοβουλευτικές εξελίξεις, η τελευταία παρουσία μου ως προέδρου του ΠΑΣΟΚ και της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας σε παρόμοιες κοινοβουλευτικές διαδικασίες, καθώς το ΠΑΣΟΚ βαδίζει στην άμεση εκλογή από τη βάση του νέου Προέδρου του».
info by Εθνος