ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Νικολόπουλος: «Δεν παραδίδω έδρα – έρχονται κι άλλες αποχωρήσεις»

23192738_ip_717033_SYNENTEY_13_10_2015_1448004472063.limghandler.jpgΔεν πρόκειται να παραδώσει τη βουλευτική του έδρα, όπως του ζητήθηκε δήλωσε το πρωί της Παρασκευής ο Νίκος Νικολόπουλος.
Σύμφωνα με τα όσα είπε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής που δεν ψήφισε χθες το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα και διεγράφη από την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, είπε πως προεκλογικά τα κόμματα που στηρίζουν σήμερα την κυβέρνηση δεν είχαν υποσχεθεί αυτά που ψηφίστηκαν χθες στη Βουλή και πρόσθεσε αναφερόμενος στο θέμα της παράδοσης της βουλευτικής έδρας:………….

«Θα είχε δίκιο ο Πάνος αν είχαμε εκλεγεί με αυτό το πρόγραμμα τότε ναι θα έπρεπε να παραδώσω την έδρα μου. Όμως εμείς ο Πάνος με τους ΑΝΕΛ κι εγώ με το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα, εκλεγήκαμε υποσχόμενοι την προστασία της α’ κατοικίας και την ενίσχυση των αδυνάτων. Αυτά δεν τα κάναμε».
Πρόσθεσε μάλιστα πως ούτε ο Πάνος Καμμένος όταν παραιτήθηκε από τη Νέα Δημοκρατία, παρέδωσε την έδρα του στη Βουλή. Ο ίδιος υπογράμμισε με νόημα πως θα παραμείνει στη Βουλή «ως τρίτος και ανεξάρτητος κυβερνητικός εταίρος, που θα στηρίζει κάθε τι καλό και αναγκαίο. Δεν μας το ζήτησε κανείς αλλά κι εμείς δεν ζητάμε τίποτα».
Ερωτηθείς εάν πρόκειται να επιστρέψει στη Νέα Δημοκρατία, ο κ. Νικολόπουλος είπε πως εάν η ΝΔ επιθυμεί να μπει σε οικουμενική κυβέρνηση για να εφαρμόσει το μνημόνιο δεν πρόκειται να συνεργαστεί. Λίγη ώρα αργότερα με ανάρτησή του στο twitter ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης, ανέφερε για τα σενάρια επιστροφής: «Με εμένα πρόεδρο της ΝΔ αυτό αποκλείεται».

tanea