ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Εισβολή αγροτών στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Σπάρτη (video)... Τα καλύτερα έρχονται κι όπως ο ΓΑΠ και Σια... κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν


Από το "PRESS-GR"
Ομάδα αγροτών από την περιοχή του Ευρώτα και της Μάνης, σήμερα στις 10.30 το πρωί, έφυγαν από το μπλόκο και εισέβαλαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ όταν έμαθαν ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας Σταύρος Αραχωβίτης, βρίσκεται στα γραφεία του κόμματος στη Σπάρτη, όπου και συναντάται με...
εκπροσώπους επαγγελματικών τάξεων, διακόπτοντας την συνάντηση.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι αγρότες επιτέθηκαν λεκτικά στο βουλευτή επισημαίνοντάς του πως ήταν μαζί τους κι άλλα τους έλεγε στις προηγούμενες κινητοποιήσεις που έκαναν επί κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ κι άλλη είναι σήμερα η στάση του, ενώ τον κάλεσαν σε έντονο ύφος να μην ψηφίσει το ασφαλιστικό και το φορολογικό προσχέδιο νόμου της κυβέρνησης όταν αυτό έρθει στη Βουλή.
«Ήσουν η τελευταία μας ελπίδα», φώναζε ένας αγρότης στο βουλευτή, ο οποίος του ανταπαντούσε, «δεν ήμουν, είμαι η ελπίδα σας», σε έναν έντονο χαρακτηριστικό διάλογο.
Οι αγρότες στη συνέχεια αποχώρησαν και παραμένουν στα μπλόκα τους με ανοικτούς τους δρόμους σε Λακωνία, Αρκαδία και Αργολίδα, ενώ κλειστή είναι μόνο η εθνική οδός Αθηνών - Κορίνθου στο ύψος των διοδίων του Ισθμού.
Το απόγευμα στις 6.00 σήμερα οι αγρότες της Αρκαδίας έχουν ανακοινώσει ότι θα κλείσουν τα διόδια της Νεστάνης επ' αόριστον.
Παράλληλα, οι αγρότες της Πελοποννήσου από τα μπλόκα όπου βρίσκονται, εκπρόσωποί τους παρακολουθούν και συμμετέχουν διαδικτυακά μέσω skype στη συνάντηση εκπροσώπων αγροτικών μπλόκων που είναι σε εξέλιξη στη Βέροια.