ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Πάει Ίντερ ο Λάμπρου Έτοιμος για νέες περιπέτειες ο Λάζαρος Λάμπρου, ο οποίος βρίσκεται κοντά στην Ίντερ και στο "αντίο" στον Παναθηναϊκό.


Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πείσει τον Λάζαρο Λάμπρου για νέο συμβόλαιο και ο νεαρός επιθετικός αναμένεται να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του και σύμφωνα με το "Goal News" θα ενταχθεί στις ακαδημίες της Ίντερ από το καλοκαίρι.
Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει συμφωνήσει αρχικά με τους "νερατζούρι" για να ταξιδέψει στην Ιταλία με τη βοήθεια του Λάμπρου Χούτου και να βρεθεί στη δεύτερη ομάδα, την Πριμαβέρα, χωρίς να έχουν πέσει οι υπογραφές μέχρι στιγμής.
Ο διεθνής με την Εθνική Ελλάδας κ-21, ο οποίος σκόραρε στο πρόσφατο παιχνίδι προκριματικών του Euro 2016 με την Αγγλία (ισοπαλία 1-1), άφησε θετική "γεύση" στους ανθρώπους του ιταλικού συλλόγου και πλέον η μετακίνησή του θεωρείται δεδομένη.
Ο Λάμπρου προέρχεται από τους Πόντιους Κατερίνης και σε μικρή ηλικία βρέθηκε στις ακαδημίες του "τριφυλλιού", με συνέπεια το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός θα εισπράξει περίπου 350.000 ευρώ ως τροφεία. Τον Οκτώβριο του 2014 αποτέλεσε την επιλογή του Contra.gr για τη λίστα του "Guardian" σχετικά με τα 50 ταλέντα του έτους που θα μας απασχολήσουν στο μέλλον.