ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα, 9 Μαΐου 2016

ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ;

greece, ellada, flag, simaia
ΣΧΟΛΙΟ της Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη στο άρθρο των Εθνικών Θεμάτων με τίτλο «Καρχαρίες καταδικάζουν την Ελλλάδα σε θάνατο»
Εδώ το σχετικό λινκ: http://www.nocomments.gr/news/oikonomia/93604/tz-pitela-oi-karharies-katadikazoyn-se-thanato-tin-ellada
Με «σοσιαλιστικές» ή και άλλες ετικέτες, η Ελλάδα δε σώζεται. Είναι ξεκάθαρο πια ότι το ΔΝΤ (του οποίου ο ρόλος ήταν ανέκαθεν αυτός), αλλά και οι φίλτατοί μας «εταίροι» , πάνε να μας εξαφανίσουν. Και ας το συνειδητοποιήσουν και οι λίγοι, ελπίζω, που πιστεύουν ακόμη ότι δήθεν τα μνημόνια, τα δάνεια, οι δήθεν μεταρρυθμίσεις είναι για το καλό μας.
Αλλά, αν το καταλαβαίνουμε (και πως να μην το καταλάβουμε τώρα πια), ότι ΔΝΤ και ΕΕ μας πάνε για ….πνίξιμο, έ τότε, ναι είναι ανάγκη να διερωτηθούμε σοβαρά, πάρα πολύ σοβαρά, τι ρόλο παίζουν μέσα σε αυτό το θανάσιμο σενάριο οι δικές μας Κυβέρνηση και αντιπολίτευση. Να μην έχουν κατανοήσει;; ; ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ !!!!
Να φοβούνται και να βρίσκονται σε πανικό, για αυτό και ακολουθούν τουs δημίους;;; ΜΠΟΡΕΙ!!! Αλλά, τότε, είναι ασυγχώρητοι, που δεν ομιλούν ανοικτά στο λαό, ζητώντας του το πρακτέον. Διότι, οι εκλογές, ασφαλώς, δεν είναι λύση, όχι μόνον επειδή στην Ελλάδα το ΟΧΙ μεταλλάσσεται με θαυμαστή ευκολία σε ΝΑΙ, αλλά γιατί επιβάλλεται πριν από τις εκλογές, να ενημερωθούν πλήρως και αντικειμενικά οι Έλληνες, για το που βαδίζουν αν παραμείνουν στο γενοκτονικό περιβάλλον των μνημονίων, και ποιά λύση είναι ακόμη ανοικτή, μπροστά τους, βέβαια με μεγαλύτερες δυσκολίες και αβεβαιότητες, από όσο η ίδια λύση πριν από χρόνια, μήνες και ημέρες.
Κάθε ημέρα που περνά, το μέλλον γίνεται πιο γκρίζο.
Εκτός, και αν υπάρχει σιωπηρή συναίνεση μεταξύ Κυβέρνησης+Αντιπολίτευσης +Ελληνικού Λαού, για ομαδική αυτοκτονία. Αλλά, και τότε, με ποιo δικαίωμα παίρνουμε στο θάνατο και τους αγέννητους απογόνους μας;;;;

Το άρθρο εκφράζει τις απόψεις του συγγραφέα και το ithesis υποστηρίζει την ελεύθερη έκφραση απόψεων και ιδεών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.