ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Η δημοτική μας παράταξη υποδέχεται με χαρά την κ. Ευγενία Ποιμενίδου.




     
     Η κ. Ποιμενίδου γεννήθηκε στη Σφενδάμη και έχει αποφοιτήσει από Λύκειο της Θεσσαλονίκης. Σπούδασε Ψυχολογία και Λογοθεραπεία. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων για άτομα με ειδικές ανάγκες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ηταν εισηγήτρια σε ημερίδες και σεμινάρια δασκάλων ειδικής αγωγής στη Θεσσαλονίκη, σε θέματα αυτισμού.
     Εργάσθηκε για πολλά χρόνια στη μονάδα αυτιστικών ατόμων “Ελπίδα”, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία χρόνια έχει Κέντρο λογοθεραπείας και ειδικής θεραπευτικής αγωγής στην Κατερίνη.
     Είναι ιδρυτικό μέλος και από ιδρύσεώς του έως σήμερα μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου γονέων και φίλων αυτιστικών ατόμων Βορείου Ελλάδος, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.
     Ομιλεί τη Γαλλική και Γερμανική γλώσσα.
    “Με διάθεση για προσφορά που πάντα με διέκρινε και έχοντας την πεποίθηση ότι η συμμετοχή στα κοινά είναι καθήκον του κάθε πολίτη, αποφάσισα τη συμμετοχή μου στην προσπάθεια που είμαι σίγουρη ότι θα κάνει ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Μανώλας και οι συνεργάτες του για ανάπτυξη της περιοχής μας”, δήλωσε η κ. Ποιμενίδου.