ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Premier League: Ανατροπή κορυφής για Λίβερπουλ.

Η Λίβερπουλ επέστρεψε στην κορυφή της Premier League. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πέρασε από το “Σεντ Μέρις”, επικρατώντας με ανατροπή της Σαουθάμπτον με 3-1.
Ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου παρέμεινε η Λίβερπουλ. Η ομάδα του Γούργκεν Κλοπ επέστρεψε στην κορυφή της Premier League (σ.σ. έχει ένα παιχνίδι περισσότερο από τη Μάντσεστερ Σίτι), επικρατώντας εκτός έδρας της Σαουθάμπτον με 3-1, για την 33η αγωνιστική.
Η νίκη της Λίβερπουλ ήρθε με ανατροπή, καθώς οι «Αγιοι» προηγήθηκαν στο 9ο λεπτό με τον Σέιν Λονγκ. Ωστόσο, ο Ναμπί Κεϊτά στο 36΄, ο Μοχάμεντ Σαλάχ στο 80΄ και ο Τζόρνταν Χέντερσον στο 86΄ βοήθησαν τους «κόκκινους» να φύγουν με την πολύ σημαντική αυτή νίκη, από μια δύσκολη έδρα.
Η Σαουθάμπτον, από την πλευρά της, παρέμεινε στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού και κάθε άλλο παρά ασφάλεια αισθάνεται για τη συνέχεια.Τα highlights του αγώνα

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Γκαν, Βαλερί, Φέστεργκααρντ (83′ Όστιν), Γιοσίντα, Μπεντνάρεκ, Μπερτράν, Γουόρντ-Πράουζ, Χόιμπιεργκ, Ρομέου (83′ Άρμστρονγκ), Λονγκ (61′ Σιμς), Ρέντμοντ.
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ (59′ Χέντερσον), Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Βαϊνάλντουμ (59′ Μίλνερ), Φαμπίνιο, Κεϊτά (88′ Λόβρεν), Σαλάχ, Φιρμίνο, Μανέ.Η βαθμολογία
1. Λίβερπουλ 82
2. Μάντσεστερ Σίτι 80
3. Τότεναμ 64
4. Άρσεναλ 63
5. Τσέλσι 63
6. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 61