ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΝΟΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΠΕ ΤΟ ΤΣΙΠΡΑΣ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ )

Μετά την ιδιωτικοποίησή του το 2015,  έρχεται για το αεροδρόμιο της Μακεδονίας ο αναβαπτισμός του, χάριν συμφωνημένης πράξης υποτέλειας και μηδενισμού του έθνους. Από το ασφαλές έδαφος της γείτονας χώρας και αποφεύγοντας τις διαμαρτυρίες που θα ακολουθούσαν, ο πρωθυπουργός αυθαίρετα το μετονόμασε σε αεροδρόμιο της «Μίκρας», ανακοινώνοντας έτσι άλλο ένα «δίκαιο» πρόταγμα της κυβέρνησής του.
Για πόσα «δίκαια» ακόμα έχει συμφωνήσει που θα τα δούμε να «γίνονται πράξη»; Πόσα ακόμα τετελεσμένα θα δεχθεί ο ελληνικός λαός όπως αυτά προκύπτουν από ένα έγγραφο εκχώρησης εθνικών κεκτημένων, που υπογράφτηκε μεταξύ εντεταλμένων και υπερψηφίστηκε από κίβδηλα εκλεγμένη κοινοβουλευτική πλειοψηφία;
Αν και ο χρόνος τελειώνει για τον κ. Τσίπρα, το κακό που κάνει όσο βρίσκεται ακόμα στην ηγεσία στοιχίζει στην χώρα. Όμως, ο σφετερισμός της Μακεδονίας μας εντυπώνεται όλο και πιο έντονα, από κάθε γράμμα που αφαιρείται από την Ιστορία, από κάθε αλλοεθνή που ονομάζει «μακεδονική» μια ακατάληπτη για τους αληθινούς Μακεδόνες γλώσσα, από κάθε τοπωνύμιο και επιγραφή που καλούνται να αναμετρηθούν άδικα με τα ληστρικά άρθρα της συμφωνίας.
Γνωρίζει και ο ίδιος ο πρωθυπουργός πως η πολιτική του θα τον οδηγήσει να αναμετρηθεί με τον Νόμο και γι’ αυτό χθες κόμπιασε, σα να άκουγε την ετυμηγορία της Δικαιοσύνης.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

https://eposellas.gr/2019/04/to-aerodromio-makedonia-den-allazei/