ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Ευχαριστήρια επιστολή του Ε.Ο.Σ Κατερίνης

Αγαπητοί   φίλοι του Ε.Ο.Σ Κατερίνης ,με ιδιαίτερη χαρά δεχθήκαμε το ενδιαφέρον της κας Μακρίδου Λιάνας (κόρη του αείμνηστου παλαιού μέλους του συλλόγου μας Παύλου Μακριδή και σύζυγο του υποψήφιου Δήμαρχου κου Κουκοδήμου Κώστα) για τις δραστηριότητες του συλλόγου μας .

Ανταποκρινόμενη στους μόχθους μας και την αγωνία μας ,συμμετείχε εμπράκτως δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αποπεράτωση επέκτασης του Αθλητικού κέντρου του συλλόγου μας στο Χ/Κ Ελατοχωρίου  η οποία κρίθηκε αναγκαία λόγω ραγδαίας αύξησης των αθλητών μας στη χιονοδρομία .

Ο δε υποψήφιος Δήμαρχος κος Κουκοδήμος αφού άκουσε με ενδιαφέρον την δράση μας δεν έκρυψε τον  ενθουσιασμένο του  για την έκταση των δραστηριοτήτων  του Ε.Ο.Σ Κατερίνης και έδωσε την υπόσχεση ότι σαν αυριανός δήμαρχος θα αντικαταστήσει την κεραμοσκεπή στο ορ καταφύγιο στην Άνω Μηλιά που είναι ορμητήριο πολλαπλών δραστηριοτήτων  και θα συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις στην ανάπτυξη της ορεινής Πιερίας.
 Το ΔΣ και τα μέλη του Ε.Ο.Σ Κατερίνης  ευχαριστούν την κα Μακρίδου Λιανα και τον υποψήφιο Δήμαρχο κο Κουκοδήμο Κώστα και  τους ευχόμαστε καλή επιτυχία .  
                                                  

                                  ΓΙΑ ΤΟΝ   Ε.Ο.Σ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 
              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Η  ΓΕΝ .ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


         ΤΕΚΙΡΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ                  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ