ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΝΤΑΜΗΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ




Γ. Νταντάμης: «Στόχος μας η αύξηση της επισκεψιμότητας προς όφελος όλων των επαγγελματικών τάξεων»
Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση μεταξύ του Υποψηφίου Δημάρχου Κατερίνης Γιώργου Νταντάμη και της Διοίκησης του Συνεταιρισμού Ράδιο Ταξί Κατερίνης - 18300 πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία του Συνεταιρισμού. Τον κ. Νταντάμη συνόδευαν οι Υποψήφιοι Σύμβουλοι Αλεξάνδρα Νταρλαγιάννη, Ελένη Πάτσιου, Μαρία Τερζίδου, Μελίνα Ταξίδου, Χρήστος Γραμματικόπουλος, Βασίλης Ταβαντζής, Λίτσα Κουκουλιάτα και Γιώργος Τσαχουρίδης.
Τον Υποψήφιο Δήμαρχο και τους Συμβούλους του υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος Γιώργος Παρθενίδης, ο Γραμματέας Νίκος Σιρανίδης και ο Ταμίας Θάνος Χατζησταμάτης.
Προβλήματα Ιδιοκτητών Ταξί στην Κατερίνη
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Νταντάμης ζήτησε να πληροφορηθεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες ΤΑΞΙ. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Πρόεδρος κ. Παρθενίδης ανέφερε ότι ο Συνεταιρισμός διαθέτει 85 οχήματα καθώς και 3 συνεταιριστικά, είναι ο πρώτος συνεταιρισμός ΤΑΞΙ στην Ελλάδα που έθεσε σε κυκλοφορία όχημα για μεταφορά ΑμεΑ. Το σύνολο των απασχολουμένων ιδιοκτητών, συνιδιοκτητών και οδηγών είναι 124.
Υπογράμμισε δε ότι ο Συνεταιρισμός θα πρέπει να έχει έναν συμβουλευτικό χαρακτήρα προς τη Δημοτική Αρχή σχετικά με προβλήματα που προκαλούνται στο κυκλοφοριακό, σε σημεία δρόμων όπου γίνονται ατυχήματα.
Από την πλευρά του ο Γραμματέας κ. Σιρανίδης αναφέρθηκε στην έλλειψη «έξυπνων φαναριών» στην Κατερίνη καθώς και στην εκ βάθρων ανάπλαση του δρόμου που οδηγεί στην Ολυμπιακή Ακτή. Επιπλέον, ο Ταμίας κ. Χατζησταμάτης αναφέρθηκε στην προώθηση πολύγλωσσης έντυπης και ηλεκτρονικής πληροφόρησης επισκεπτών γύρω από επισκέψιμα σημεία της Κατερίνης και της Πιερίας.
Ακόμη, ο κ. Παρθενίδης σημείωσε ότι δεν υπάρχει στην Κατερίνη πρατήριο με φυσικό αέριο, ούτε πρατήριο για ηλεκτροκίνηση. Και πρόσθεσε λέγοντας: Θα θέλαμε να αποκτήσουμε και ηλεκτρικά οχήματα, που θα ήταν καλό να επιδοτούνται μέσω προγραμμάτων, αλλά και με τη στήριξη μιας Δημοτικής Αρχής.

Γ.Νταντάμης: Δώστε μας την ευκαιρία να διοικήσουμε τον Δήμο Κατερίνης για να δείτε κάτι διαφορετικό
Ως προς τα προβλήματα ο κ. Νταντάμης είπε ότι αυτά καταγράφτηκαν, ότι πρόκειται για αυτονόητα ζητήματα που πολλά θα έπρεπε να είχαν ήδη λυθεί. Μεταξύ άλλων, ο κ. Νταντάμης τόνισε:
«Εφόσον οι πολίτες μας δώσουν την ευκαιρία να αναλάβουμε τη Διοίκηση του Δήμου, θα θεσμοθετήσουμε επαφές και επικοινωνία με τον Συνεταιρισμό ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ Κατερίνης, θα υπάρξει συνεργασία για εξασφάλιση ηλεκτροκίνητων οχημάτων ΤΑΞΙ, για δημιουργία πρατηρίων φυσικού αερίου και ηλεκτροκίνητων οχημάτων αλλά και για δημιουργία προϋποθέσεων έντυπης και ηλεκτρονικής πληροφόρησης των επισκεπτών σε αξιοπρόσεκτους τόπους και χώρους του Δήμου. Κύριος στόχος μας είναι η αύξηση της επισκεψιμότητας γιατί διαφορετικά δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη. Μέσα από τη συνεργασία μας με φορείς και την προώθηση καινοτομικής ανάπτυξης θα διαφημιστεί η Κατερίνη, θα επιτευχθεί η αύξηση της επισκεψιμότητας με θετικές συνέπειες για όλους τους επαγγελματικού κλάδους, μεταξύ των οποίων και τα Ταξί. Δώστε μας την  ευκαιρία να εκλεγούμε, ώστε να δείτε κάτι το διαφορετικό».
«Ίσως και να είσαστε (η επόμενη) Δημοτική Αρχή», ανέφερε ο κ. Παρθενίδης και συμπλήρωσε λέγοντας: «Εγώ πάντως σας εύχομαι Καλή Επιτυχία».