ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Μια οφειλόμενη απάντηση για τον έλεγχο της αλήθειας

Μια οφειλόμενη απάντηση για τον έλεγχο της Î±Î»Î®Î¸ÎµÎ¹Î±Ï‚Η Βάσω Νικολοπούλου, σε σχετική ανάρτησή της στο Facebook, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, δηλαδή τις παλινωδίες, τις οβιδιακές μεταμορφώσεις και τελικά την ένταξή της στην ΠΑΡΑΤΑΞΗ του κ. Καζά, ρίχνει αφενός «το ανάθεμα» σε «ΔΗΘΕΝ συνεργάτες της Διοίκησης που προσπαθούσαν να ορίσουν και να υπονομεύσουν την πολιτική της διαδρομή στον Δήμο και μείωναν την προσωπική και οικογενειακή της αξιοπρέπεια», και αφετέρου συν-ενοχοποιεί τους πολίτες που την εμπιστεύθηκαν και δεν την άφηναν τάχα να αποστασιοποιηθεί, καθώς εκπροσωπούσε τα συμφέροντά τους στη Δημοτική Ενότητα Αιγινίου.
Παρόλα αυτά δεν μας εξηγεί, γιατί παρέμεινε ως το τέλος (2019) στη Διοίκηση ως αντιδήμαρχος απολαμβάνοντας, συν τοις άλλοις, το κύρος του αξιώματος και τα οφέλη της αντιμισθίας (εκτός από ένα τετράμηνο). Οι αποδείξεις είναι στη διάθεση καθενός… Ούτε μας εξηγεί πώς είναι δυνατό ένα άτομο που νιώθει τόσο βαθιά προσβεβλημένο να δείχνει τέτοια επιλεκτική και παράκαιρη ευαισθησία και δεν παραιτείται αμέσως, όταν διαπιστώνει ότι κάποιοι, όπως υποστηρίζει, την υπονομεύουν με σκαιό τρόπο! Ούτε μας εξηγεί πώς είναι δυνατό να διαβεβαιώνει τις τελευταίες μέρες γραπτώς με μήνυμά της τον Δήμαρχο και μέσω αυτού τους συνδημότες της ότι δε θα είναι υποψήφια στις εκλογές της 26ης Μαΐου για λόγους υγείας- τα τεκμήρια υπάρχουν για κάθε έλεγχο- και ότι «θα είναι δίπλα στον Δήμαρχο και στην Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Βόρειας Πιερίας και σε όλους τους συναδέλφους και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους», και την επομένη να μεταπηδά σε αντίπαλο συνδυασμό χωρίς ίχνος ενδοιασμού, ηθικής και πολιτικής εντιμότητας!
Αυτές οι αδικαιολόγητες αντιφάσεις στις πολιτικές της ενέργειες δεν προδίδουν απλώς ανηθικότητα, πολιτικό τυχοδιωκτισμό και απροκάλυπτη ιδιοτέλεια, αλλά κυρίως προσβάλλουν τους συνδημότες της για τους οποίους, όπως υποστηρίζει, τόσο πολύ κόπτεται!
Ένας άνθρωπος που σέβεται πράγματι τον εαυτό του, δεν μπορεί να ενεργεί με αυτόν τον δόλιο και εξαπατητικό τρόπο, την ώρα μάλιστα που καταλογίζει σε άλλους συναδέλφους της ανοίκειες συμπεριφορές! Θα μπορούσε ασφαλώς εγκαίρως να ενημερώσει τη Διοίκηση του Δήμου για τις επιλογές της, τις οποίες είχε κάθε δικαίωμα να κάνει. Η ίδια, ωστόσο, διαβεβαίωνε τα αντίθετα, ενώ συγχρόνως συνωμοτούσε εναντίον της παράταξης που την ανέδειξε και υπηρέτησε για πέντε ολόκληρα χρόνια! Φανταστείτε μάλιστα ότι ως τις 26 Απριλίου τηλεφωνούσε η ίδια σε συγκεκριμένους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης και τους υποσχόταν την αμέριστη στήριξή της! Ο καθένας ύστερα από αυτά μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του, να αξιολογήσει την πολιτική της στάση και την αξιοπιστία των λόγων και των έργων της! Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει με την ίδια αυτό. Και το 2014 είχε καταθέσει την ταυτότητά της για υποψήφια στον συνδυασμό του κ. Καζά και ω του θαύματος! βρέθηκε υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Βόρειας Πιερίας. Αιδώς Αργείοι!