ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Thessaloniki Tourism Organisation Newsletter



H κίνηση στην παραλία, τα σημεία που συναντώνται οι νέοι και τα στέκια τους, εικόνες από την θάλασσα του Θερμαϊκού και τα καράβια της, το Καπάνι και δεκάδες άλλα τουριστικά σημεία γεμάτα Θεσσαλονίκη ταξιδεύουν αυτές τις μέρες σε Γερμανία, Ιταλία και Βουλγαρία.

Είναι φωτογραφίες, τηλεοπτικά πλάνα και οι περιγραφές από 20 και πλέον bloggers, vloggers, influencers , δημοσιογράφους ταξιδιωτικού ρεπορτάζ και μέλη ταξιδιωτικών συνεργείων τους οποίους φιλοξένησε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης  σ έναν αποδοτικό και πλούσιο Απρίλιο για την τουριστική προβολή της Θεσσαλονίκης.

Τηλεοπτικά συνεργεία του ZDF και της Βουλγαρικής δημόσιας τηλεόρασης (ΒΝΤ) επέλεξαν την Θεσσαλονίκη σε διαφορετικά διήμερα του Απριλίου για να παρουσιάσουν την ζωή ,τους κατοίκους, τους ρυθμούς της Θεσσαλονίκης  και τις τουριστικές υποδομές σε όσους θέλουν “να γνωρίζουν ένα ξεχωριστό  τουριστικό προορισμό”.

Τρια βραβεία για τον ΟΤΘ στα φετινά Tourism Awards

Digital Tourism και Destinations-Tourism Attractions είναι οι κατηγορίες στις οποίες βραβεύτηκε ο ΟΤΘ στα φετινά Tourism Awards. Τα βραβεία απονέμονται κάθε χρόνο και διοργανώνονται υπό την αιγίδα  Υπουργείου Τουρισμού, ΕΟΤ, Marketing Greece και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλαδος.

Περισσότερα
Καινοτομίες,νέες τάσεις και οι προοπτικές για τουρισμό 365 ημερών παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση του ΟΤΘ στο πλαίσιο του Money Show.

Η εφαρμογή trip maker ,οι τάσεις στον παγκόσμιο τουρισμό, το Brexit και οι Βρεττανοί τουρίστες στην Ελλάδα, οι καινοτομίες περί τουριστικών προιόντων παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση του ΟΤΘ η οποία πραγματοποιήθηκε κε φέτος στο πλαίσιο του Money Show.OTΘ, ΑΤΕΙ-Θ ,EOT και άλλοι του τουρισμού ήταν εκεί.
 
Δυο αμερικανοί δημοσιογράφοι που γράφουν για την Θεσσαλονίκη.

Σε  διαρκή «εξερευνητή» της Θεσσαλονίκης και της τουριστικής της ενδοχώρας εξελίσσεται ο Αμερικανός δημοσιογράφος Marc d’ Entremont που ήρθε φέτος για τέταρτη φορά στην Ελλάδα για να γράψει για την Θεσσαλονίκη και τα μυστικά της. Αυτή την φορά ήρθε με παρέα. Την συνάδελφό του, δημοσιογράφο τουρισμού πολυτελείας Janice Nieder ...
 
ΟΤΘ, ΠΟΕΤΝ και ΟΕΠΕΘ συνεργάζονται για την τουριστική προβολή της Θεσσαλονίκης

Συμφωνίες που οικοδομούν κοινές δράσεις τουριστικού περιεχομένου υπέγραψαν ο ΟΤΘ ,η ΠΟΕΤΝ και η ΟΕΠΕΘ. Οι τρεις φορείς δεσμεύονται να συνεργαστούν και ν αναπτύξουν πρωτοβουλίες που θα βοηθήσουν στην τουριστική προβολή και στην οικονομία της Θεσσαλονίκης. 
 
Δυο σαουδάραβες τουριστικοί πράκτορες για τη Θεσσαλονίκη

Ένα απρόσμενο fam trip που επιβεβαιώνει ότι η συζήτηση για την τουριστική Θεσσαλονίκη είναι μόνιμη και διαρκής πραγματοποίησε μέσα στον Απρίλιο. Δύο Σαουδάραβες ταξιδιωτικοί πράκτορες ήρθαν στην Θεσσαλονίκη προσκεκλημένοι του ταξιδιωτικού γραφείου Concierge...
 
 





To ημερολόγιο εκδηλώσεων
της Θεσσαλονίκης
στο portal 

thessaloniki.travel