ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

ΠΑΟΚ Κρηστώνης 1933 . Επιστολή διαμαρτίας..

 Βαριά ήττα για την ομάδας μας με σκορ 6-1..Με πολλές απουσίες παρουσιάστηκε η ομάδας μας σήμερα στην Κατερίνη. Κυριακίδη Ιωάννη, Κυριακίδη Στάθη, Ρωμανίδη Παναγιώτη, Μωυσιάδη Γεώργιο, Ερβις Ρουστέμ, Μαυροκεφαλίδη Μπάμπη, Ιωαννίδη Σάββα,Παπαδόπουλο Αντώνη και Κελεμένη Κωνσταντίνο,με δύο παίκτες στην 11δα μας με 38 πυρετό και έναν τερματοφύλακα με ραγισμένο δάχτυλο, προς τιμήν τους που δέχθηκαν να παίξουν.Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να δικαιολογήσουμε το αποτέλεσμα του αγώνα με τα παραπάνω.Στον πρώτο γύρο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πιερικό είχαμε επικοινωνήσει με την διοίκηση του Πιερικού και τους βεβαιώσαμε οτι θα έχουν μια άψογη φιλοξενία η οποία έγινε και πράξη απο μέρους μας αυτό για εμάς είναι το αυτονόητο γιατί η φιλοξενία είναι άψογη σε όλες τις ομάδες που έχουν έρθει στην έδρα μας..

Ο κ.Ηλίας Σαραηλίδης τότε πρόεδρος του Πιερικού μας ευχαρίστησε και υποσχέθηκε την ανταπόδωσει της φιλοξενίας του δευτέρου γύρου κάτι το οποίο δεν έγινε ποτέ. Δέν θα θέλαμε να κατηγορήσουμε τον Κ. Σαραηλίδη γιατί πλέον δεν ειναι στην τωρινή διοίκηση της ομάδας αλλά δυστυχώς είναι όλοι οι υπόλοιποι...Δεν ήρθε κανένας εκπρόσωπος της ομάδας να μας υποδεχθεί κατά την άφιξη της ομάδας μας..

Μία εχθρική φιλοξενία από όλες τις μεριές κόσμου διοίκησης παράγοντες και προπονητών...
Έναν προπονητή που είναι δυσφήμηση για το ποδόσφαιρο που πρεσβεύει η μεγάλη ιστορική ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ να έχει στο τιμόνι της έναν τέτοιο άνθρωπο. Έναν προπονητή που να χλευάζει τους παίκτες μας από το πρώτο λεπτό του αγώνα και να προκαλεί με τις λέξεις χωριάτες, άμπαλοι πεθαμένους βάλτε τους όσα μπορείτε και διάφορες άλλες λέξεις που δεν πρεσβεύουν την ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.
Αυτά βέβαια έγιναν όλα με την ανοχή των υπευθύνων για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που για ακόμη μία φορά ήταν στο πλευρό μας και θα θέλαμε να τους μεταφέρουμε οτι θα κάνουμε τα πάντα για την σωτηρία της ομάδας μας.