ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

«Πρωταθλητές» στο κρεβάτι - Σύντροφοι διάσημων αθλητών αποκαλύπτουν τις επιδόσεις τους στο σεξ

 Εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο παρακολουθούν τους αγαπημένους τους σταρ των σπορ να δίνουν μάχες στα γήπεδα. Να στέλνουν τη μπάλα στα δίχτυα και στο καλάθι, να καρφώνουν, να βγάζουν άμυνες και να γράφουν ιστορία.

Στις εξέδρες ανάμεσα στους θεατές είναι και μια κατηγορία γυναικών που έχουν επικρατήσει ως WAGS. Τι είναι οι WAGS; Είναι οι σύντροφοι και οι σύζυγοι διάσημων αθλητών.
larsa_scotie
O Σκότι με την Λάρσα Πίπεν
larsia_pipen
Η Λάρσα Πίπεν

Συνήθως είναι μοντέλα, τραγουδίστριες, παρουσιάστριες και εσχάτως influencers. Αυτές οι κυρίες είναι αποκλειστικά υπεύθυνες για να πληροφορούν τον κόσμο για τις επιδόσεις των αθλητών εκτός γηπέδων και συγκεκριμένα στο σεξ!

Πριν από λίγες ημέρες η Λάρσα Πίπεν, η πρώην σύζυγος και μητέρα των 4 παιδιών του Σκότι Πίπεν, αποκάλυψε ότι όταν ήταν παντρεμένη με τον μπασκετμπολίστα των Σικάγο Μπουλς έκαναν σεξ 4 φορές κάθε βράδυ. Κάθε βράδυ.

larsa_pipen_2_2
Η Λάρσα Πίπεν λατρεύει τον ήλιο
larsa_pipen_3
Η Λάρσα Πίπεν


«Τρεις φορές την εβδομάδα δεν είναι τίποτα… Έκανα σεξ τέσσερις φορές τη νύχτα, κάθε βράδυ. Δεν είχα ποτέ άδεια για 23 χρόνια», είπε η Λάρσα Πίπεν στο πρόσφατο επεισόδιο επανασύνδεσης του The Real Housewives of Miami.

Ο οικοδεσπότης της βραδιάς Άντι Κοχέν ρώτησε «Δηλαδή, έκανες σεξ 28 φορές την εβδομάδα, για 23 χρόνια;», και η απάντηση ήταν καταφατική.

Αυτό σημαίνει ότι στα 23 χρόνια που ήταν παντρεμένη με τον «Ινδιάνο» έκανε σεξ μαζί του 33.488 φορές! Σημειώνεται, πως μαζί με τον Σκότι Πίπεν έχουν 4 παιδιά!