ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 22 Απριλίου 2023

Δεν θα συμμετέχουμε φέτος μετά από πολλά χρόνια, στην Παγκόσμια Αθλητική Συνάντηση Νέων στο Klangenfurt της Αυστρίας.

 




Ολυμπιονίκη Δήμαρχε και κ. Γραμματικόπουλε υπεύθυνε Αθλητικής Ανάπτυξης ντροπή σας!

Είναι τελεσίδικο. Δεν θα συμμετέχουμε φέτος μετά από πολλά χρόνια,
στην Παγκόσμια Αθλητική Συνάντηση Νέων στο Klangenfurt της Αυστρίας, ως Δήμος Κατερίνης.
Εικόνες σαν τις παρακάτω δεν πρόκειται να τις δούμε.
Εικόνες που απεικονίζουν τα χαρούμενα, ευτυχισμένα πρόσωπα των μαθητών-παιδιών μας, μας τις στερείτε. Δεν έχετε το δικαίωμα!!!
Η Κατερίνη μας, η μόνη αντιπρόσωπος της Ελλάδας δεν θα συμμετάσχει φέτος....ΚΑΙ αυτή η απογοήτευση επί θητεία σας!!
Λεφτά δεν υπάρχουν ,έτσι λέτε και μιλάμε για λίγο πάνω απο 20.000 ευρώ... Τι να πω..."Τεράστιο" ποσό για ένα τόσο σημαντικό αθλητικό γεγονός με την συμμετοχή 100 και πλέον μαθητών-αθλητών του δήμου μας.
Λεφτά όμως για εκατομμύρια αναθέσεις, λεφτά για παράνομες προφορικές αναθέσεις, λεφτά για νεοσύστατες εταιρίες έχετε. Λεφτά όμως για την ικανοποίηση των παιδιών μας, την προώθηση του αθλητισμού και των ιδεωδών του, Ολυμπιονίκη Δήμαρχε , λεφτά για την προβολή των νέων μας, ως δημότες Κατερίνης ,ως της μόνης πόλης πρέσβειρας από όλη την Ελλάδα στην μεγάλη αυτή διοργάνωση, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ!!!
Κλείνετε ,μία χαμένη θητεία για τον αθλητισμό στον Δήμο μας, με μία ακόμη ηχηρή αρνητική απόφαση που αντικατοπτρίζει την εν γένει ανικανότητα σας αλλά και την ποιότητα των επιλογών σας..
Υ.Γ Οι εικόνες είναι από την περσινή υποδοχή τους... Τότε που φωτογραφιζόσασταν, καμαρώνοντας, δίπλα τους, παίρνοντας από την αξία τους και την προσπάθειά τους.