ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΑΠΑΤΗ

Το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, σύμφωνα με την νομική άποψη του (δικηγόρου) Μάκη Βορίδη, δεν έχει την νομική δυνατότητα να κοστολογήσει το πρόγραμμα κάποιου κόμματος.

Είπε συγκεκριμένα σε τηλεοπτική εκπομπή: «Το νομικό ζήτημα, αν αυτή την στιγμή το ΓΛΚ και δη άνευ της συναίνεσης των κομμάτων έχει τη νομική δυνατότητα να κάνει μία τέτοια κοστολόγηση πράγματι είναι ερωτηματικό, νομίζω πως όχι».
Συνεπώς το κουρελόχαρτο που έσειε προεκλογικά ο Σκέρτσος, ότι το ΓΛΚ κοστολόγησε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ 83 δις, ήταν πλαστό και η ενέργειά του μια συνειδητή απάτη με στόχο την φαλκίδευση της ψήφου. Το ότι την πλαστογραφία - απάτη διέπραξε ως εκπρόσωπος της Ν.Δ και παραμένει στην θέση του ενώ το κόμμα που εκπροσωπεί σφυρίζει αδιάφορα, σημαίνει ότι στις εκλογές συνέβη καλπονοθεία δια της απάτης και της πλαστογραφίας. Σημαινει ότι στόχος δεν είναι η διακυβέρνηση από τη Ν.Δ. αλλά η λεηλασία της χώρας, έως θανάτου, δια της νομής της εξουσίας από την Ν,Δ.
Μια από τις βασικές πηγές πλούτου είναι η Δημόσια Υγεία με βραχίονα την σχεδόν συντελεσθείσα, μη αντιστρέψιμη, καταστροφή του ΕΣΥ και την νομοθετημένη εισβολή των ιδιωτών.
Πρόσφατο αποτέλεσμα αυτής της καταστροφής είναι ο θάνατος μιας γυναίκας που πέθανε πάνω σε καρότσα αγροτικού κατά την μεταφορά της στο νοσοκομείο της Κω, επειδή δεν υπήρχε ασθενοφόρο. Στην Κω των φαραωνικών στρατοπέδων διασκέδασης, των επιδοτούμενων επενδύσεων τουριστικής εξαθλίωσης της χώρας και της καταστροφής περιβάλλοντος με την μετατροπή τού φυσικού πλούτου σε «ψυχαγωγική ψευδούπαιθρο», καθώς και της εξαφάνισης κάθε είδους παραγωγικών, άρα και κοινωνικών σχέσεων.
Αυτό το άθλιο σχέδιο εξυπηρετούν τα άθλια μέσα που χρησιμοποιεί η Ν.Δ. και αυτήν την φονική δήωση της χώρας ετοιμάζουν. Αυτή την λαίλαπα υμνολογούν τα παραλυμένα ΜΜΕ της λίστας Πέτσα.
Όποιος, λοιπόν, θωρεί ότι η ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ πλαστογραφία - απάτη του Σκέρτσου και ο θάνατος της γυναίκας στην Κω είναι γεγονότα που ουδεμία σχέση έχουν μεταξύ τους, μπορεί στις επερχόμενες εκλογές, με ήσυχη συνείδηση, να καταθέσει τον οβολό του στην προσπάθεια της Ν.Δ να «εκμοντερνίσει» ανελέητα την χώρα.
Άλλωστε, όπως λέει και ο «Νόμος του Μέρφυ», «ποτέ τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα ώστε να μην μπορούν να πάνε χειρότερα»