ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Στην εντατική η Μαντόνα – Αναβλήθηκε η παγκόσμια περιοδεία της

 Η Madonna ανέβαλε την παγκόσμια περιοδεία της καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην εντατική μετά από σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη. Όπως αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον της, είχε βρεθεί χωρίς τις αισθήσεις της στο σπίτι της το βράδυ του Σαββάτου και μάλιστα διασωληνώθηκε για δυο μέρες.

Σύμφωνα με τον μάνατζέρ της, η παγκόσμια ποπ σταρ προσβλήθηκε από μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη, η οποία την οδήγησε σε «μια πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ».

Η υγεία της Madonna βελτιώνεται, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα, σημείωσε. Δεν αποκάλυψε πότε η Madonna θα μπορούσε να είναι αρκετά καλά για να ξεκινήσει τη διεθνή περιοδεία, υποσχόμενος απλώς στους θαυμαστές ότι «θα κοινοποιήσουμε περισσότερες λεπτομέρειες μόλις τις έχουμε, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας ημερομηνίας έναρξης για την περιοδεία και για επαναπρογραμματισμένες παραστάσεις».

Δεν είναι γνωστό ακριβώς από τι είδους λοίμωξη πάσχει η Madonna, ωστόσο οι βακτηριακές λοιμώξεις μπορεί να επηρεάσουν πολλά διαφορετικά μέρη του σώματος, συμπεριλαμβανομένου του δέρματος, των πνευμόνων, του εγκεφάλου και του αίματος, σύμφωνα με την Cleveland Clinic.  

Η υγεία και η ευημερία της τραγουδίστριας αποτέλεσαν επίσης αντικείμενο μεγάλου ελέγχου τους τελευταίους μήνες, με τη Madonna να προκαλεί ανησυχία στους θαυμαστές στα τέλη του 2021 με μια σειρά από ασταθείς αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – μία από τις οποίες την έδειχνε να ποζάρει με κάποιον που της κρατούσε ένα μαχαίρι στο λαιμό.

Στη συνέχεια, νωρίτερα φέτος, η Madonna δέχθηκε σφοδρή κριτική για την αλλαγή της εμφάνισής της, με κάποιους να εικάζουν ότι είχε υποβληθεί σε πλαστική χειρουργική όταν την είδαν να έχει μια δραστικά αλλαγμένη εμφάνιση στα βραβεία Grammy 2023.

Η Madonna είχε ως στόχο να γιορτάσει την 40η επέτειο του σινγκλ της, Holiday, ξεκινώντας την παγκόσμια περιοδεία της με τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Ωστόσο, τα σχέδιά της άλλαξαν μετά την περιπέτεια με την υγεία της.

Στις αρχές του έτους η Μαντόνα είχε ανακοινώσει μια παγκόσμια περιοδεία με 35 σταθμούς. Η 64χρονη τραγουδίστρια σκόπευε να γιορτάσει την 40η επέτειο από το single της Holiday, με ένα τουρ με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

Με την ονομασία Celebration Tour, αυτή θα είναι η επιστροφή της τραγουδίστριας σε μεγάλες σκηνές, μετά τις πειραματικές, θεατρικές συναυλίες της Madame X το 2019 και το 2020.

Ορισμένες από αυτές τις παραστάσεις ακυρώθηκαν λόγω των τραυματισμών της σταρ στο γόνατο και το ισχίο.