ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023

Κατά 30% αυξήθηκαν οι θάνατοι στους νέους από το 2020 και έπειτα

 Η εκπομπή « Today» του NBC ανέφερε μια πρόσφατη μελέτη του Cedars Sinai που αποκάλυψε ότι οι θάνατοι από καρδιακή προσβολή αυξάνονται κατακόρυφα σε νεαρούς Αμερικανούς ηλικίας 25 έως 44 ετών.

Αυτή η τρομακτική αύξηση έχει κάνει τους δημοσιογράφους των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης να μη μπορούν να την εξηγήσουν, λέγοντας απλά στο κοινό πως «οι ειδικοί εξακολουθούν να εργάζονται για να καταλάβουν» ποια θα μπορούσε να είναι η αιτία.

Φυσικά για όποιον έχει λίγα δράμια μυαλό δεν αποτελεί έκπληξη,

δεδομένου ότι τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης λαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος των διαφημιστικών εσόδων τους από την Pfizer και άλλες εταιρείες Big Pharma και δεν πρέπει να αναφέρουν πως το εμβόλιο έχει προκαλέσει αυτή την εγκληματική ενέργεια.

Η μελέτη που παρουσίασε το NBC διαπίστωσε ότι μεταξύ της άνοιξης του 2020 και της άνοιξης του 2021, οι θάνατοι από καρδιακή προσβολή είχαν αυξηθεί σημαντικά σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, αλλά περισσότερο στους νεότερους ενήλικες. Τα εμβόλια Covid κυκλοφόρησαν από τα τέλη του 2020.

Η εκπομπή “Today” του NBC ανέφερε τη μελέτη:

«Μια εθνική μελέτη από το Cedars Sinai Hospital δείχνει ότι οι θάνατοι που σχετίζονται με καρδιακά επεισόδια αυξήθηκαν σε κάθε ηλικιακή ομάδα από την άνοιξη του 2020, αλλά η ομάδα που σημείωσε τη μεγαλύτερη αύξηση δεν είναι αυτή που μπορεί να νομίζετε…

«Η σχετική αύξηση των θανάτων που σχετίζονται με καρδιακή προσβολή μεταξύ των ατόμων ηλικίας 25-44 ετών ήταν ένα εκπληκτικό 30%…

«Οι ειδικοί εξακολουθούν να εργάζονται για να καταλάβουν γιατί οι νέοι επηρεάζονται τόσο πολύ».

Ένας «ειδικός» που παραχώρησε συνέντευξη στο ρεπορτάζ ειδήσεων επέμεινε ότι ο ίδιος ο ιός Covid θα μπορούσε να βλάψει το καρδιαγγειακό σύστημα των ανθρώπων και να αυξήσει την πιθανότητα σχηματισμού θρόμβων αίματος. Κάτι που ωστόσο δεν αποδεικνύεται από κάποια άλλη μελέτη.

Εξήγησε επίσης ότι μελέτες έχουν συνδέσει τον Covid με μυοκαρδίτιδα , μια φλεγμονή του καρδιακού μυός που προκάλεσε θρόμβους αίματος, καρδιακή ανακοπή, εγκεφαλικά επεισόδια και πιθανό θάνατο.

Η μυοκαρδίτιδα όμως είναι η πιο γνωστή παρενέργεια των εμβολίων mRNA Covid, την οποία ο «ειδικός» του NBC φαινομενικά ξέχασε να αναφέρει….

Ο Ανώτερος Ιατρικός Ανταποκριτής του NBC, Δρ. Τζον Τόρες, πήρε μέρος στο πρόγραμμα για να “επικρίνει” όσους ενδεχομένος πέρασε απο το μυαλό τους ότι τα «εμβόλια» του Covid βρίσκονται πίσω από την απότομη αύξηση των καρδιακών προβλημάτων. Χωρίς ωστόσο να έχει αναφερθεί καθόλου κάτι τέτοιο στη παρουσίαση.

Οι παρουσιαστές του NBC ρώτησαν τον Δρ Τόρες εάν είχε συμβουλές για νέους που είχαν Covid και μπορεί να φοβούνται ότι θα αντιμετωπίσουν κάποιο καρδιακό πρόβλημα. Και ο Τζον Τόρες απάντησε πως αν έχουν τέτοιες ανυσηχίες… να κάνουν ακόμα ένα αναμνηστικό εμβόλιο.

Ο δημοφιλής καρδιολόγος Peter McCullough απάντησε στο συγκεκριμένο πλάνο της εκπομπής του NBC, γράφοντας στο Twitter.

«Οι αναφορές κατηγορούν ψευδώς τις λοιμώξεις από τον SARS-CoV-2 για την έκρηξη των καρδιακών ανακοπών που προκαλούνται από το εμβόλιο σήμερα», είπε ο ΜακΚάλοου «Τα εμβόλια mRNA έχουν προειδοποίηση απο τον FDA για μυοκαρδίτιδα που είναι συχνή και οδηγεί σε θάνατο!»

Μαζί με το σχόλιό του, ο Δρ McCullough έβαλε και ένα άρθρο, με μια ελβετική μελέτη που αποκάλυψε αύξηση της καρδιακής βλάβης αμέσως μετά τα εμβόλια Covid.

Αυτό το γελοίο κομμάτι ειδήσεων ίσως σηματοδοτεί μια αλλαγή στην αφήγηση των εταιρικών μέσων ενημέρωσης και του πολιτικού κατεστημένου για να δικαιολογήσουν στο άμεσο μέλλον την αύξηση των καρδιακών συμβάντων, είτε κατηγορώντας τον ίδιο τον ιό, την κλιματική αλλαγή ή οτιδήποτε άλλο εκτός από τα εμβόλια του mRNA.