ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

Τέθηκε σε κυκλοφορία το νέο όχημα του Συνεταιρισμού ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ Κατερίνης.

 

Πρόκειται για ένα ΒΑΝ που αφορά μετακινήσεις ατόμων με ειδικές ανάγκες (ΑμεΑ). Το όχημα αυτό είναι τελευταίας τεχνολογίας και έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει, εκτός των 5 ατόμων, και 2 αναπηρικά αμαξίδια.
Επίσης, διαθέτει ειδικό μηχανισμό με αυτόματη ηλεκτρική ράμπα μέσω τού οποίου γίνεται με ευκολία η άνοδος και η κάθοδος των δύο αμαξιδίων.
Το συγκεκριμένο όχημα θα προστεθεί στις ήδη αναβαθμισμένες υπηρεσίες τού Συνεταιρισμού ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ Κατερίνης σε έναν ευαίσθητο τομέα που αφορά τις μετακινήσεις ατόμων με κινητικά προβλήματα.
Ο Συνεταιρισμός ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ Κατερίνης, πιστός στις παραδόσεις του, συνεχώς βελτιώνει τις υπηρεσίες ΤΑΞΙ και ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ που προσφέρει, με οδηγό την άνετη και όσο το δυνατόν ασφαλέστερη μετακίνηση των επιβατών.
Ο Πρόεδρος Γιώργος Παρθενίδης και το Δ.Σ. τού Συνεταιρισμού ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ Κατερίνης ευχαριστούν ιδιαιτέρως τον Ηλία Καρακόνη και την εταιρία HEALTH AND CARE (Ίωνος Δραγούμη 5 και Αναλήψεως 1, Κατερίνη) για την ευγενική χειρονομία τους να προσφέρουν δωρεάν ένα αναπηρικό αμαξίδιο.
.
Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε εδώ είναι από τη σημερινή Ακολουθία αγιασμού τού οχήματος που τέλεσε ο π. Σωκράτης Ξενίδης, Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Χριστοφόρου, στα Θρακιώτικα Κατερίνης.