ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Ξέρω σας έχω κουράσει, γίνομαι βαρετός,

 


Δειτε και μια διαφορετική άποψη Σκληρή η αλήθεια αν βγουν οι παρωπίδες

 


Μητσοτάκης τέλος

 


Δεν μένει άλλος δρόμος για τον Κυριάκο Μητσοτάκη από την προκήρυξη πρόωρων εκλογών. Όσο γρηγορότερα το κάνει, τόσο το καλύτερο για τον ίδιο

Μητσοτάκης: Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών είναι καθαρό. Η Νέα Δημοκρατία δεν διαθέτει πλέον πολιτική νομιμοποίηση, διότι με το 28% των ψήφων δεν μπορεί να ασκεί διακυβέρνηση. Είναι μικρή μειοψηφία. Δεν νοείται το 28% να κυβερνάει το 72%.

Μπορεί η ΝΔ να διαθέτει τυπικά κοινοβουλευτική πλειοψηφία, αλλά αυτό δεν αρκεί καθότι χθες μεσολάβησαν πανελλαδικές εκλογές. Η κοινοβουλευτική πλειοψηφία της ΝΔ έχει απολύτως τυπικό χαρακτήρα, εφόσον ουσιαστικά το κυβερνών κόμμα δεν διαθέτει τη λαϊκή έγκριση. Και χωρίς αυτήν το κοινοβούλιο έχει πάψει να είναι αντιπροσωπευτικό και επομένως δεν μπορεί να νομοθετεί. Βρισκόμαστε δηλαδή, από σήμερα, σε καθεστώς πολιτικής ανωμαλίας.

Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Open 25/6/2024 Soccer stadium Ανδρομάχης... Κιν. 6941601650 Μυστακίδης Ιωάννης


 

92,39% ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΕ 1 ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΙΚΗ ΨΗΦΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Η ΠΙΟ ΚΡΑΧΤΗ ΝΟΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ

 


Ευχή και καταρα παιδι μου

 


Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών -με την ενσωμάτωση στο 99.98%-, συνολικά οκτώ κόμματα εκλέγουν εκπροσώπους. Ποιοι είναι αυτοί;

Στους 21 ανέρχονται οι ευρωβουλευτές που εκλέγονται στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο από τη χώρα μας. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών -με την ενσωμάτωση στο 99.98%-, συνολικά οκτώ κόμματα εκλέγουν εκπροσώπους.

Συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία εκλέγει επτά, ο ΣΥΡΙΖΑ τέσσερις, το ΠΑΣΟΚ τρεις, το ΚΚΕ και η Ελληνική Λύση από δύο, η Νίκη και η Πλεύση Ελευθερίας από έναν καθώς και η Φωνή Λογικής που κέρδισε την είσοδο της στην Ευρωβουλή στο όριο.

Αναλυτικότερα:

Είμαστε πολίτες της χώρας όπου το κυβερνών κόμμα έστειλε πρώτο στην Ευρωβουλή αυτόν τον ξεγάνωτο τενεκέ που έδινε κάθε Σαββατοκύριακο αυξήσεις στους συνταξιούχους και συνομιλούσε τρεις μέρες με ένα βίντεο του Ψωμιάδη, επαναλαμβάνοντας τα ίδια ακριβώς.

 


Σιωπηλή αποδοκιμασία με εκκωφαντικά μηνύματα για τη ΝΔ

 

Η ψήφος αποδοκιμασίας που έριξε ο ελληνικός λαός στις ευρωεκλογές στο σύνολο του πολιτικού συστήματος ανοίγει τον δρόμο για πολιτικές, αλλά και εσωκομματικές διεργασίες.

Οι ευρωεκλογές συνήθως αφορούν την ανάδειξη μιας εκπροσώπησης της χώρας για την Ευρωβουλή κι όχι την εσωτερική πολιτική κατάσταση. Άπαξ όμως ανεδείχθησαν σε δοκιμασία των πεπραγμένων της δευτέρας κυβερνήσεως του Κυριάκου Μητσοτάκη – μάλιστα απ’ τον ίδιο, χωρίς κανένας να του το ζητήσει – το αποτέλεσμα της χθεσινής ψηφοφορίας αποκτά υπαρξιακή σημασία για την ηγεσία της “πρωθυπουργικής δημοκρατίας” μας ως την κατάντησε η Μεταπολίτευση του 1974.

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Ζάκα..."...πήγε στο ατύχημα του βυτιοφόρου ο υπεύθυνος της αστυνομίας...το ατύχημα έγινε 00.30... το βράδυ απαγορεύεται η μεταφορά καυσίμων....από ποια εταιρεία ήταν και που πήγαινε..."..

 


Αυτό το χυδαίο, το τρισάθλιο και εμετικό σχόλιο το έγραψε για την Μαρία Καρυστιανού ο Διονύσης Καρδιανός, Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής

 


Η Στάη περνά πριονοκορδέλα την Αχτσιογλου Όχι, δεν θα δωσει την έδρα της.

 


Τι είναι αυτή η μακακια που μας έχει πιάσει; Σε τι κωλοχ@ρα ζουμε;

 


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ "ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024"

 


Επίσημη παραδοχή ήττας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

 

«Το κόμμα μας δεν έφτασε τον στόχο τον οποίο έθεσε»

Με πεσμένα τα φτερά εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός του «41%» μετά το εκλογικό ποσοστό που πήρε η Νέα Δημοκρατία.


«Το κόμμα μας δεν έφτασε τον στόχο τον οποίο έθεσε»

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Μόνο η αλήθεια. Η πικρή αλήθεια. Μπορείς να στείλεις την κυβερνητική συμμορία στον αγύριστο, σε τρεις μέρες. Πήγαινε να ψηφίσεις, φθάνει ο μαζοχισμός. Να πάρουμε την ζωή μας πίσω.

 


2021 - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΚΡΙΝΜΠΕΡΓΚ 2024 - ΝΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΚΡΙΝΜΠΕΡΓΚ

 


Τέμπη: Νέα συγκλονιστικά στοιχεία - «Ορφανά» 28 δείγματα DNA που ανεβάζουν τα θύματα στα 85;

 

«Η φάμπρικα δεν σταματά» στον ελληνικό σιδηρόδρομο με τις συμβάσεις που λειτουργούν μόνο για το συμφέρον των κατασκευαστικών εταιρειών χωρίς να καταφέρνουν, εδώ και 20 χρόνια, να βελτιώσουν την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού. Το ίδιο σύστημα που «κατάφερε» από την δεκαετία του 2000 να «ξεχειλώσει» δεκάδες συμβάσεις, να πληρώνει «καπέλα» με παρατάσεις και συμπληρώσεις με την έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου αλλά να μην αποτρέπει εγκλήματα όπως εκείνο των Τεμπών, ετοιμάζεται τώρα να αναθέσει νέα έργα για να κλείσει τις «τρύπες» των προηγούμενων χωρίς κανείς να πληρώσει τις αμαρτίες του παρελθόντος.

Η δημοσιογραφική ομάδα των Data Journalists εστίασε στις συμβάσεις εκείνες που αφορούν στην ασφαλή διαχείριση της κυκλοφορίας των τρένων. Μία από αυτές, η διαβόητη 717/2014 για το σύστημα τηλεδιοίκησης-σηματοδότησης που βγήκε από την αφάνεια μετά τον θάνατο 57 ανθρώπων στις 28 Φεβρουαρίου 2023 και θεωρήθηκε «περατωθείσα» τον Νοέμβριο του ιδίου έτους, παρά το γεγονός ότι πολλά από τα συστήματά της καταστράφηκαν με την κακοκαιρία Daniel τον Σεπτέμβριο.

Τέμπη: Νέα συγκλονιστικά στοιχεία - «Ορφανά» 28 δείγματα DNA που ανεβάζουν τα θύματα στα 85;

 


Νέα συγκλονιστικά στοιχεία από την ομάδα ειδικών του Τεχνικού Συμβούλου Βασίλη Κοκοτσάκη

Δεκαπέντε μήνες και πλέον από την Τραγωδία των Τεμπών νέα συγκλονιστικά στοιχεία από την ομάδα ειδικών του Τεχνικού Συμβούλου Βασίλη Κοκοτσάκη, από το μεσημέρι στα χέρια του Εφέτη- Ανακριτή στη Λάρισα.

Νέα Δημοκρατία: Ο καλύτερος πελάτης της Google στην πολιτική διαφήμιση, παρά το εξωφρενικό χρέος της

 


Δυο μέρες πριν τις Ευρωεκλογές και η ερώτηση που ακούγεται πολύ είναι «πού βρήκε τα λεφτά η ΝΔ, που χρωστάει 500 εκατ. ευρώ, και κάνει τόσες πολλές διαφημίσεις;». Η απάντηση έχει ενδιαφέρον, επειδή η ΝΔ έχει μερικά… ρεκόρ εδώ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξεις γνωστή ιστοσελίδα και να μη δεις διαφήμιση της ΝΔ. Στο YouTube σχεδόν σε κάθε βίντεο εμφανίζονται ένα και δύο σποτ της.

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Τον αλήτη τον Κασσελακη (λέω γω) Και όπως λέει και ο @AdonisGeorgiadi

 


Θα κατουρηθω

 


Η πιο ντροπιαστική στιγμή για τη χώρα. Ο #Μητσοτακης πλησιαζει τον ανθρωπο για να δωσει παρασταση κι όταν εκεινος τον ρωτάει γιατί δεν έκανε όσα υποσχέθηκε φευγει τρεχοντας ως κοινος πολιτικος απατεώνας απαξιώνοντας τον

 


Απέτυχε η ψυχολογική επιχείρηση «κορωνοϊός»;

 

Κορωνοϊός: Όπως όλοι γνωρίζετε, δεν ήμουν ένας από αυτούς που πιστεύουν ότι η παλίρροια γυρίζει. Αλλά πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι συμβαίνει. Επικαλούνται πολλές νίκες, στα δικαστήρια, στους δρόμους, με την οικογένεια και τους φίλους τους.

Το γεγονός ότι η ατζέντα δεν έχει στείλει ένα δεύτερο κύμα προπαγάνδας τρόμου και φόβου είναι επίσης μάλλον ενδεικτικό για αυτούς τους ανθρώπους. Πού είναι η επόμενη πανδημία; Τι συνέβη στη διαβολική ατελείωτη σειρά μεταλλάξεων του Covid, τι συνέβη στην ευλογιά της μαϊμούς; Τι συνέβη στην ασθένεια Χ;

του  Todd Hayen 

Ναι, όλα αυτά θα μπορούσαν ακόμη να συμβούν, αλλά φαίνεται ότι υπήρξαν περισσότερες λανθασμένες εκκινήσεις – εκκινήσεις που δεν οδήγησαν πουθενά. Αλλά αν είναι έτσι, θα πίστευε κανείς ότι δεν θα τα έβαζαν εκεί έξω μόνο και μόνο για να μην συνεχιστούν. Ήταν μάλλον περίεργο, σαν μια ηλεκτρική καταιγίδα που βλέπεις στον ορίζοντα με τις απειλητικές αστραπές της, αλλά ποτέ δεν πλησιάζει αρκετά ώστε να δικαιολογεί το κλείσιμο της πόρτας του κελαριού.

Μελέτη διαπιστώνει «σημαντικές αυξήσεις» στη θνησιμότητα από καρκίνο μετά τον μαζικό εμβολιασμό με την 3η δόση για τον COVID

 


Ερευνητές παρατήρησαν «στατιστικά σημαντικές αυξήσεις» στα ποσοστά θνησιμότητας όλων των καρκίνων, ειδικά των καρκίνων που σχετίζονται με τα οιστρογόνα, μετά τον μαζικό εμβολιασμό με το τρίτο εμβόλιο mRNA COVID-19, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη.

Η μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό «Cureus», αξιολόγησε τον αντίκτυπο της πανδημίας COVID-19 στα προσαρμοσμένα ανάλογα με την ηλικία ποσοστά θνησιμότητας για 20 διαφορετικούς τύπους καρκίνου στην Ιαπωνία χρησιμοποιώντας επίσημες στατιστικές για τους θανάτους, τις λοιμώξεις SARS-CoV-2 και τα ποσοστά εμβολιασμού. Οι ερευνητές έκαναν μια εκπληκτική ανακάλυψη: Δεν υπήρξαν υπερβολικοί θάνατοι από καρκίνο στην Ιαπωνία κατά το πρώτο έτος της πανδημίας, αλλά παρατήρησαν αύξηση της θνησιμότητας από καρκίνο που συμπίπτει με τον μαζικό εμβολιασμό.

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Φυτρώνουν ανεμογεννήτριες στα καμμένα Δειτε μόνοι σας Αυτός είναι ο Μητσοτακισμος

 


Ακούστε τι λέει

 


Η Μαρία #Καρυστιανου ανακοίνωσε ότι στις 5/6/2024 στον Δ.Σ.Α, θα συναντηθεί με Συνταγματολόγους,την ολομέλεια των δικηγόρων και πρώην Προέδρους του ΣτΕ για να καταθέσουν το 1,5 εκατομμύριο υπογραφών για την αλλαγη της υπουργικής και βουλευτικής ασυλίας.