Δευτέρα 20/3
Φουσκωτή ομελέτα με σπαράγγια και πατάτες
Μια ομελέτα, αν και απλή στην παρασκευή της, δεν είναι απαραίτητα και απλή ούτε στη γεύση της ούτε και στην εμφάνισή της. Αυτή η πλούσια ομελέτα, παντρεύεται με τις πατάτες, το σπανάκι και τα σπαράγγια, και γίνεται ένα κυρίως, που δεν του λείπει τίποτα.
Τρίτη 21/3
Σαρδέλες στον φούρνο
Φτιάχνουμε σαρδέλες στον φούρνο και τις κάνουμε πιο αρωματικές βάζοντας και λευκό κρασί. Σε μερικά μόνο λεπτά θα έχουμε ένα νόστιμο και υγιεινό γεύμα.