ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

53χρονος Βρετανός αγνοείται στον Όλυμπο. Συνεχής ενημέρωση.

28-05-2012 Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση για τον εντοπισμό 53χρονου άνδρα από τη Μεγάλη Βρετανία, ο οποίος αγνοείται από εχθές το απόγευμα. Ο 53χρονος ήταν να επιστρέψει χθες από την ανάβαση του στον Όλυμπο, αλλά δεν έδωσε σημεία ζωής, με αποτέλεσμα ένας φίλος του σήμερα να αρχίσει να τον αναζητά. Το φίλο του συνάντησαν μέλη της ΕΟΔ τα οποία βρίσκονταν στην περιοχή λόγω του ότι συνεχίζονται ανά τακτά διαστήματα οι έρευνες για έταιρο αγνοούμενο από την Αθήνα.

Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες αρχές Λιτοχώρου και η Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας.
Από πλευράς ΕΟΔ, στις έρευνες συμμετέχουν 14 διασώστες.
Νέα ενημέρωση 17:35
Έχει εντοπιστεί ένα ορειβατικό σακίδιο και εξοπλισμός σε απόκρημνη περιοχή κοντά στη θέση «Κόκα» και αυτή τη στιγμή καταρριχόνται οι διασώστες για να ερευνήσουν την περιοχή.
Νέα ενημέρωση 18:48
Άκαρπες μέχρι αυτή τη στιγμή οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου.
Η προσπάθεια συνεχίζεται κατά μήκος του μονοπατιού από τη θέση Γκορτσιά μέχρι τη θέση Πετρόστρουγκα. Εάν δεν υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα σήμερα, αύριο με το πρώτο φως θα συνεχιστούν οι έρευνες με τη συνδρομή 2 διασωστικών σκύλων της ΕΟΔ από την Αθήνα.
Νέα ενημέρωση 29/5/2012 10:09
Ξεκίνησαν εκ νέου οι έρευνες από το πρωι. Συνολικά συμμετέχουν διασώστες της Π.Υ., της 2ης ΕΜΑΚ, της Αστυνομίας και της ΕΟΔ με συνολικά 6 σκύλους. Το σακίδιο που βρέθηκε, δεν ανήκει στον αγνοούμενο.
eod 53χρονος Βρετανός αγνοείται στον Όλυμπο. Συνεχής ενημέρωση.Hellenic Rescue Team
Ελληνική Ομάδα Διάσωσης
Κεντρική Διοίκηση
Εμμ. Παππά 5 – ΤΚ 54248
Θεσσαλονίκη
Κέντρο Επιχειρήσεων 2310310649 (24 ώρες)