ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Tραγικός θάνατος 8χρονου στην Αγία Νάπα

Τραγικό θάνατο βρήκε το μεσημέρι οκτάχρονο αγοράκι από τη Ρωσία, όταν στην προσπάθεια του να βγει από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε για διακοπές, καταπλακώθηκε από... γυάλινη πόρτα, την οποία δεν αντιλήφθηκε.

Όπως δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου υπαστυνόμος Γιώργος Οικονόμου, «σήμερα γύρω στις 12:20 το μεσημέρι, ενώ αλλοδαπό παιδάκι ηλικίας 8 ετών, βρισκόταν σε ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας για διακοπές μαζί με τη μητέρα και τη γιαγιά του, στην προσπάθεια του να βγει από εσωτερικό χώρο του ξενοδοχείου σε εξωτερικό, δεν αντιλήφθηκε τη γυάλινη συρόμενη πόρτα και προσέκρουσε βίαια πάνω της».

Πρόσθεσε ότι «αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν να θρυμματιστούν τα τζάμια, να πέσουν πάνω στο αγοράκι και να το τραυματίσουν σοβαρά. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε ιδιωτική κλινική στο Παραλίμνι όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν απλά το θάνατο του».

Ο κ. Οικονόμου είπε επίσης ότι «επί τόπου έφτασε η Αστυνομία, η οποία και απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια. Από τις έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι οι τζαμαρίες του ξενοδοχείου έφεραν σημάνσεις, ούτως ώστε να φαίνεται ότι υπάρχει γυαλί».
pafospress.com